20 odličnih ideja za dekoriranje praznih zidova u kuhinji

Gledate već neko vrijeme u prazne zidove svoje kuhinje. Niste planirali na njih staviti elemente niti aparate, i nemate ideju čime ih ispuniti. Ponekad je dovoljno samo taj dio pobojati u drugu boju, no, postoji i niz drugih sjajnih ideja kako ih možete osmisliti

Usprkos maloj kvadraturi i nastojanju da se iskoristi svaki centimetar funkcionalno, svaka kuhinja ima dio koji je prazan. Tu prije svega mislimo na zidove. Kada stavimo kuhinju zajedno s aparatima, obično takve detalje poput praznog zida ostavimo neuređene jer nemamo ideju kako ih osmisliti. A i najmanja sitnica poput naljepnice ili druge boje zida bit će promjena koja će itekako utjecati na cjelokupan dojam. Primjerice, crna boja s efektom školske ploče po kojoj možete ispisivati što god želite iznimno je  efektna. Kao i kada na nju stavite neke detalje u svjetlijoj boji jer će se isticati i učiniti taj zid vrlo atraktivnim. Police su također jednostavno rješenje – za najobičniju policu dovoljna je samo jedna ploha šperploče, OSB ploče, iverala ili bilo kojeg dekora koju ćete pričvrstiti na zid.

Pogledajte u našoj galeriji kako još sve možete osmisliti prazne zidove u svojoj kuhinji i učiniti je atraktivnijom. I to još ovaj vikend!

Komentari