Pronašli smo favorite u IKEA božićnoj kolekciji dekoracija za dom

Iako to nije lako, jer nam se baš sve sviđa, pronašli smo u blagdanskoj ponudi IKEA-e ukrase koji su nam ipak malo više zapeli za oko.

 


Praznična sezona za ljubitelje Božića i dekoracija uvelike je počela, i već se uvelike biraju sitnice kojima će se dom pretvoriti u blagdansku čaroliju. Za one koji još nisu odabrali svoj ovogodišnji božićni dekor, odabrali smo onaj koji je stigao u robnu kuću IKEA.

FOTO: IKEA

Shema boja ovogodišnje božićne kolekcije doima se vrlo tradicionalnom, s većinom zelenih i crvenih, te obiljem tradicionalnih skandinavskih uzoraka i oblika.

FOTO: IKEA
FOTO: IKEA

Ne znamo za vas, ali mi se osjećamo više nego spremni uroniti u taj ugodan zimski osjećaj!

FOTO: IKEA

Ove godine IKEA Božićna kolekcija će vam pomoći da stvorite ugodnu atmosferu u svome domu tijekom blagdanske sezone. Kolekcija je podijeljena na rasvjetu (kolekcija STRÅLA) i svečane dodatke (kolekcija VINTERFINT).

FOTO: IKEA

Skandinavski folklor
Dio kolekcije VINTERFINT inspiriran je skandinavskim folklorom i rukotvorinama. Na primjer, vrlo poznata blagdanska figura u Skandinaviji je Tomte. To je neka vrsta patuljka koji potajno pomaže seljacima tijekom hladnih mjeseci prosinca.

Djeca u skandinavskim zemljama ostavit će topao puding od riže i poslastice za tomtea, a on će im zauzvrat pomoći da dom i sve životinje na farmi budu na sigurnom i toplom.

FOTO: IKEA

U IKEA-i možete pronaći i druge ukrase u svim različitim oblicima i veličinama. Tu su i poznati dekori poput zvijezde koju možete u na svoj prozor. I zvjezdice naravno, ali i girlande, visilice, lampice, mirisne svijeće i još mnogo toga.

FOTO: IKEA

Usput nabavite prekrasno dizajnirane ukrasne vrećice, papir i trake za zamatanje poklona kao i pribor za izradu keksa i drugih blagdanskih slastica.

FOTO: IKEA

 

Komentari