U zadnji čas: tri brza, efektna i trendi načina ukrašavanja jaja

U strci s vremenom i klasičnom blagdanskom stresu niste uspjeli osmisliti kako ćete ukrasiti jaja? Boju imate, no to vam se ne čini dovoljno lijepom dekoracijom za vaš uskršnji stol? Nudimo vam tri jednostavna načina ukrašavanja koje vam neće odzeti puno vremena

 

 

 

PERJE

Ukrasne elemente za ovakav jednostavan način ukrašavanja vjerojatno imate već kod kuće. Perje se lako nađe na prethodnim uskršnjim dekoracijama, detaljima ili pak nekom odjevnom predmetu. Ovaj ukrasni element hit je u posljednje vrijeme i njime možete, osim jaja, ukrasiti i zdjelicu u kojoj će se nalaziti. Perje možete pričvrstiti ljepilom ili ukrasnom trakom za jaja.

 

Foto: Scandinavian Homes

 

VRPCE I KONCI

Ukrasne vrpce, trake, konce, vunu ili pak špagu još lakše je pronaći kod kuće. I ako niste od ručnih radova ili uradi sam aktivnosti, vjerujemo da konca ipak imate ili trake za ukrašavanje poklona. Vrpce za kosu, stara marama ili bluza sa zanimljivim uzorkom može sjajno poslužiti za ovakvo ukrašavanje. Naravno, jaja će izgledati efektnije ako dodate pero ili neki drugi ukras poput perlice te prethodno budu obojana. Trake će još više dolaziti do izražaja ako boja jaja bude tamnija od njih.

Foto: Scandinavian Homes

ŠLJOKICE

Gliter ili školjice mogu poslužiti i kao dekoracija za Uskrs. Kao što vidite iz našeg primjera, ne djeluju nimalo napadno niti kičasto. Dovoljno je samo jaja premazati kistom koji smo prije umočili u bjelanjak i nakon toga uvaljati u gliter. Sretno!

Foto: Unsplash

 

Pogledajte u našoj galeriji još prijedloga i nadahnite se originalnim načinima ukrašavanja pisanica!

 

Komentari