Još jedan uspjeh: Mirjana Mikulec proglašena influencericom godine

Povodom 20 godina izlaženja u Hrvatskoj, magazin Cosmopolitan u suradnji s čitateljima proglasio je najutjecajnije osobe na društvenim mrežama. U kategoriji interijera najbolja influencerica je Mirjana Mikulec!

 

Svega tri mjeseca od prestižne nagrade International Property Awards, koju joj je donijelo uređenje njezina stana, dizajnerica Mirjana Mikulec bilježi novi uspjeh. Ovaj puta riječ je o domaćoj nagradi za influencera godine, koju je pokrenuo mjesečnik Cosmopolitan i to povodom 20 godina postojanja njegova hrvatskog izdanja. Za sve koji ne prate nove tehnologije i nisu toliko aktivni na društvenim mrežama, influenceri su osobe koje uživaju veliku popularnost na društvenim mrežama, blogu ili primjerice YouTubeu te tako imaju veliki utjecaj na svoje pratitelje, obožavatelje, čitatelje, gledatelje. Njihove objave – fotografije, video-prilozi i statusi se dijele, komentiraju, lajkaju… oni diktiraju trendove, oblikuju ukus, mišljenje… Mirjanu Mikulec na Instagram profilu prati impresivna vojska obožavatelja – njih čak 21 tisuću.

Nagradu ‘Ja sam više od selfieja – Cosmo influencerica godine 2018’ Mirjana Mikulec dobila je u kategoriji interijeri, branši u kojoj uspješno djeluje preko 15 godina, i koja se s vremenom proširila i na tv produkciju te izdavaštvo. U tijeku je 13. sezona emisije ‘InDizajn s Mirjanom Mikulec’ a u planu je i nova, 12. knjiga iz područja interijera.

 

Foto: Josip Regović

 

‘I sama nominacija za influencericu godine je bila veliko, ali ugodno iznenađenje za mene. Volim isprobavati nove stvari, zanima me tehnologija te sam rado prihvatila društvene mreže kao sredstvo komunikacije i izražavanja, no nikada nisam o svojim aktivnostima na tim platformama razmišljala kao nekom natjecanju ili skupljanju pratitelja i lajkova. Jednostavno mi je to bio izazov u kojem sam se željela okušati i koji me je obogatio na razne načine. Volim lijepe interijere i uživam u njima, kao i u općenito u životu i htjela sam to prenijeti i na druge. Stoga sam sretna i zahvalna da je javnost, kao i magazin Cosmopolitan, to prepoznala’, izjavila je Mirjana Mikulec nakon osvojene nagrade. Dodala je i kako joj ovakva priznanja puno znače.

‘Lijepo je kada netko primijeti tvoj trud i pozitivna nastojanja da se napravi kvalitativni pomak u onom što čovjek radi. I stoga mi ova nagrada imponira i puno znači. Lijepo je, ali i odgovorno biti najbolji influencer’, ističe dizajnerica.

 

Foto: Robert Gašpert

 

Pored Mirjane Mikulec, nagrade za naj influencere u različitim kategorijama osvojili su Isabella Rakonić (moda), Lada Mitrašinović (beauty), Sara Renar (umjetnost), Sanja Mijač (gastro), Jelena Veljača (lifestyle), Ella Dvornik (putovanja), Marijana Batinić (showbizz), Ingrid Divković (književnost), Martina Boščić (fitness), Marko Tolja (Insta-faca) i Petra Čolak (Cosmo čitateljica).

Komentari