Toplo, udobno i chic: jesenska idila u domu blogerice Mateje

Mlada samoborska blogerica Matea Halilović oduševila nas je uređenjem balkona, a sada nam je otvorila i vrata svoga doma kojeg je uredila u skladu s aktualnom sezonom. Je li potrebno reći da nas je i ovaj puta zadivila svojim čarobnim kombinacijama?

 

Njezini su stajlinzi – od kuhanja, preko kozmetike pa sve do uređenja doma inspiracija mnogima, pa ne čudi da mlada samoborska blogerica Matea Halilović na svom instagram profilu @matea_halilovic ima sve veći broj pratitelja. Prije par mjeseci pokazali smo vam njezin prekrasni, šarmantni balkon, a sada je red došao na interijer. Vjerujemo da će vam i njezine ideje za jesensko ukrašavanje doma biti inspiracija da i vaša četiri zida zažive u ritmu aktualnog godišnjeg doba. Jesen je za sve posebno inspirativna, pa ni Matea u tome nije iznimka. Ona je ustvari prava obožavateljica jeseni i to iz nekoliko razloga.

‘Jesen me posebno inspirira za uređenje doma jer dolaskom hladnijih dana sve više vremena provodimo unutar četiri zida i uživamo u opuštenoj i toploj atmosferi te kućnim druženjima. Upravo zato volim ušuškati svoj dom kako bi se ta atmosfera osjetila već prolazom kroz ulazna vrata’, objašnjava Matea svoju odluku da u stanu napravi mali jesenski makeover.

Mateu kao i sve nas osvaja upravo toplina koju jesen nosi sa sobom. ‘Mislim na onu toplinu doma dok je vani tmurno i kišno. Nema ljepšeg osjećaja’, ističe Matea. Pored atmosfere koju jesen nudi, oduševljavaju je boje prirode koje nijedno drugo godišnje doba ne može nadmašiti.

‘Uživam u malim promjenama koje u svoj dom unosim smjenom godišnjih doba. Ne moraju to uvijek biti neki veliki zahvati, ponekad i sitni detalji mogu imati utjecaj na cjelokupni dojam prostora. Novi ukrasni jastučići, slika na zidu ili zanimljiva vaza s cvijećem samo su neki od detalja kojima se volim poigrati’ ističe Matea koja je ispunila svoj dom jesenskim plodovima prirode – bundevama, suncokretima, osušenim hortenzijama, dekicama, jastučićima, mirisnim svijećama i drugim sitnicama koje prizivaju jesensku idilu koja vlada u eksterijeru u interijer.

Komentari