BEST OF: pogledajte najbolja nagradna iznenađenja u 20. sezoni InDizajna

Kroz rubriku ‘Iznenadi me’ emisija InDizajn gledateljima uređuje životne prostore i daje im potpuno novi izgled! Napravili smo presjek posljednje, 20. sezone zone kako bismo se prisjetili njihovih reakcija.

 

 


Svake sezone na natječaj Iznenadi me prijavi se više stotina gledatelja. InDizajn i Meblo Trade ove sezone obradovali su i iznenadili njih osmero kojima je bilo prijeko potrebno preuređenje nekih prostorija u domu.

“Svaki projekt koji realiziramo, neovisno o veličini, radimo s jednakim entuzijazmom i zadovoljstvom. No ima nešto posebno kada preuređujemo životne prostore naših gledatelja. Ove sezone najviše smo uređivali dnevne prostore. Od onih mladenačkih do obiteljskih, i to s jednim ciljem – dobiti ugodno mjesto za odmor i druženje”, objašnjava Mirjana Mikulec koja sa svojim timom u ograničenom vremenu i s ograničenim budžetom iz sezone u sezonu obnavlja domove gledatelja.

Prisjetimo se reakcija gledatelja nakon preuređenja kao i izgleda prostorija prije i poslije…

 


1. KRISTININ DNEVNI BORAVAK

Dnevnom boravku u kojem Kristinina obitelj provodi najviše vremena nedostajala je sofa. Osim toga, bilo je potrebno zamijeniti stare komade namještaja i urediti zidove. Novi izgled dan je i staroj podnoj lampi i uklopili je u ostatak uređenja.

Foto: Saša Lisjak

Foto: Saša Lisjak

2. BLAGOVAONICA ZA VELIKU OBITELJ

InDizajn tim obnovio je tri blagovaonice koje su preuređenje trebale što zbog starog namještaja, što zbog funkcionalnosti. Jedna od njih je ona u Zelini koja je bila premalena za Ireninu šesteročlanu obitelj.

Ono što je bio imperativ je dovoljno velik stol i dovoljno sjedećih mjesta za sve članove obitelji.

Osim novog namještaja, ovdje se InDizajn tim poigrao zidovima i to tako što je boja na zid nanesena spužvom. Na ovaj način i vi sami možete osvježiti prostor i dati mu novi izgled.

 

Foto: Marko Cindrić

 


3. NOVI ŽIVOT SPAVAĆE SOBE

InDizajn tim uredio je i jednu spavaću sobu, kao i jedno radno-gostinjsku sobu.

Star i dotrajao namještaj bio je osnovni problem Danijeline spavaće sobe. Budući da je nedavno uselila u staru kuću, pred njom je generalno uređenje. Tim Mirjane Mikulec pomogao joj je sa spavaćim prostorom.

Prije nego je stigao novi namještaj, uređeni su zidovi i stavljena tapeta vrlo upečatljivog uzorka, a zadržan je stari ormar kojemu je dan novi život novim slojem boje.

 

Foto: Marko Cindrić

Foto: Marko Cindrić

4. RADNO-GOSTINJSKA SOBA

Pri uređenju radno-gostinjske sobe zapela je Dora koja se nedavno uselila u kuću u Bistri. InDizajn tim uredio je gotovo raznu prostoriju – zidovi su razgirani bojom ali i kombinacijom štukatura i tapeta.

U dizajn se uklopio vlasničin stari stol, dok se novim namještajem sobi dala tražena funkcija.

 

Foto: Marko Cindrić

“Nema ništa ljepše nego našim gledateljima izmamiti osmjeh na lice. Na tome je prije svega potrebno zahvaliti Meblo Tradeu koji nam iz sezone u sezonu pomaže u realizaciji projekata”, istaknula je Mirjana Mikulec.

Pogledajte video prilog u kojem ćete pomnije moći razgledati preuređenja i naravno, vidjeti reakcije gledatelja kojima je InDizajn tim preuredio jednu od prostorija doma!

 

Foto: Marko Cindrić

 

 

Komentari