Vintage je uvijek IN

Često pišemo kako prostor postaje zanimljiv ukoliko nove komade namještaja spojite s postojećim ili, ukoliko imate priliku za to, uklopite neki od kultnih, retro komada. Možda o nekima možemo samo sanjati, ali obilazite li sajmove sasvim sigurno ćete naići na interesantan izbor, a tko zna možda se u toj širokoj ponudi krije baš neki dragulj.

Ovog puta smo vas odlučili inspirirati izborom nekolicine upravo takvih elementa i stranica koje nude najbolji izbor starog namještaja. Ako ništa drugo, da se inspirirate i svojoj staroj komodi ili fotelji omogućite novi izgled ili ju napokon istaknete umjesto da je se riješite. Jer neki namještaj i njegov dizajn su vječni i uvijek su in, samo trebate izgraditi priču oko njih. Uvjerite se i sami.

Švedski aukcijski tim naziva Auktionstpset izvor je primjera originalnog namještaja iz prošlog stoljeća koji se ističe svojim dizajnom i nadilazi trendove.

Američki 1stdibs pak nudi i primjere spajanja vintage komada s modernim elementima, a to vam svakako omogućuje da si lakše vizualizirate i svoje ideje.

Tražite li nešto razigrano i izvor ideja za transformaciju namještaja u DIY izdanju, Fleapop je idealan izbor za vas.

Ukoliko ste pak ljubitelj boja; Viyet će vam pokazati kako hrabro spojiti sve što možete zamisliti, a da izgleda, u najmanju ruku zanimljivo.

No? Samo hrabro. A ako trebate pomoć stručnjaka za odvažne kombinacije starog i novog; znate kome se trebate obratiti – nama.

 

Komentari