10 naj interijera u regiji: odaberite svoga favorita i pokupite sjajne ideje

U Ljubljani se trenutno održava Mjesec dizajna poznatiji kao Big See, u sklopu kojega će zemlje koje izlažu predstaviti i interijere svojih dizajnera. Odabrali smo najzanimljivije od njih, zavirite u našu galeriju

 

Lijepi interijeri i eksterijeri praznik su za oči i hrana za dušu, naročito za ljubitelje arhitekture i dizajna, kao i one koji vole u svemu pronalaziti ljepotu, sklad i ravnotežu. No, nakon ovdje prikazanih interijera koji se natječu za naj interijer na Mjesecu dizajna u Ljubljani mogli bismo lako dobiti nove zaljubljenike u lijepe prostore….

I ne samo to, nego vjerujemo da će neki doista dobiti poticaj i potegnuti do Ljubljane i Dunajske 123 u kojoj je smješten Zavod Big te pogledati ovu sjajnu manifestaciju, poznatu i pod imenom Big See koju organizira magazin Hiša. Posebnost ovoga festival jest da je koncept izlaganja podijeljen po zemljama (mahom iz regije, njih 18), zatim njegov nagradni karakter kao i činjenica da okuplja umjetnike, arhitekte, modne i produkt dizajnere te studente. Tako da se nagrade dijele u nekoliko kategorija, među ostalima i za produkt dizajn i uređenje interijera.

Odabrali smo za vas najljepše interijere, jer vjerujemo da je to ono što vas najviše zanima. Vjerujemo da će vam interijeri biti sjajna nova doza inspiracije za uređenje vašega doma. A za one koji će htjeti posjetiti Big See – festival ostaje otvoren do 23. studenoga.

Moći ćete vidjeti radove naših predstavnika – dizajnera interijera, produkt dizajnera i arhitekata (Market kolektiv, Numen for Use, 3 LHD, Brigada, Jelena Havelka, Dorja Benussi, Marija Ružić, Ana Tevšić…) i biti – ponosni.

Komentari