Omiljeni jesenski materijali

Teško je to i zamisliti, ali pred nama su kišni jesenski dani. Znate što to znači: manje izlazaka i više vremena unutar vlastita četiri zida. No, tek onda postaje vam jasno koliko vam je potrebna promjena i preuređenje. Možda i nije riječ o velikim intervencijama, no zasigurno vam treba ugodan kutak. Ove jeseni kombinacija dva trenda može vam omogućiti upravo to

Baršun i mesing dva su materijala koja dominiraju dizajnerskim svijetom. Bilo da je riječ o ukrasnim jastucima, sofama i foteljama presvučenim baršunom ili presvlakama za krevet, ovaj materijal unosi u prostor eleganciju. Njegove zagasaite boje i sjaj dodatno će pak utopliti svaki interijer. Osim navednog namještaja, razmislite o tome da vam barem uzglavlje kreveta bude jedinstveno. Zasigurno ćete se za kišnog subotnjeg jutra htjeti još dugo izležavati u svom carskom krevetu uz dobru knjigu.

Mesing je pak postao opet in. Proučite li malo ponudu današnjih distributera namještaja, sasvim sigurno ćete naići na stoliće za dnevni boravak upravo od tog materijala. Još jedna od ideja je svakako njegovo modeliranje – svojim bakrenim sjajem bit će uočljiv detalj postavite li ga kao mrežnu zidnu instalaciju. Takav proizvod može biti i praktičan; poput zidne vješalice, a može jednostavno učiniti vašu sobu posebnom.

U nastavku vam donosimo nekoliko primjeraka ovih materijala u različitim bojama i ulogama.

https://www.instagram.com/p/BYaWUVCjly9/?tagged=velvetsofa

https://www.instagram.com/p/BSRMyoHhTld/?taken-by=attpynta

Cité armchair & Potence wall light by Jean Prouvé.

A post shared by MY HABITAT (@myhabitatonline) on

 

Komentari