Zidni paneli kojima ćete teško reći ne: imamo super ideje kako ćete njima ukrasiti dom

Da bi bio funkcionalan, nijedan interijer ne može bez osnovnih komada namještaja i sve počinje od njih. No, kako bi stvorili lijepu, ugodnu i stilski zaokruženu cjelinu pri projektiranju interijera uvijek je poseban fokus na ukrašavanje zidova.


U posljednje vrijeme arhitekti studija Mirjane Mikulec, ali i klijenti sve u skloniji zidnim panelima.

Upravo zato oduševila nas je nova kolekcija Atmosphere zidnih panela koju karakteriziraju suptilni oblici i taktilne površine. Kolekcija koja je do sada sadržavala osam različitih tipova, obogaćena je s tri nova. Canele L i Canele S sa zakrivljenim dizajnom podsjećaju na modernističke interijere i skandinavsku arhitekturu, a Dorique na kanelure klasičnih stupova.

Promo foto Kalcer

Savršeno odgovaraju suvremenim i klasičnim interijerima jer je njihov dizajn zapravo reinterpretacija klasičnih, dobro poznatih motiva.

Velika prednost ovih panela je modularnost. Dakle, mogućnosti kombiniranja panela su beskrajne, kolekcija sadrži i pripadajuće završne profile koji dodatno proširuju raspon kreativnih ideja, a omogućuju i ugradnju rasvjete što ih čini još atraktivnijima. Osim toga, svi paneli se mogu bojiti pa se za svaki interijer može stvoriti jedinstvena kompozicija.

Promo foto Kalcer

“Dizajniranju nove kolekcije zidnih panela Atmosphere posvećena je velika pažnja a inspiracija je pronađena u klasičnim arhitektonskim motivima, sve sa željom da se novi paneli uklope u suvremene i moderne arhitektonske trendove i to na način da budu suptilan, a ne dominantan dekor u interijeru. Zidni dekori su izrađeni od poliuretana, vrlo su lagani i iznimne finoće. Jednostavno se postavljaju na sve ravne površine odgovarajućim ljepilom. Mogu se postavljati na zidovima i stropovima ali i na frontama namještaja, šankova  i vrattima”, otkriva Martina Kalšan iz tvrtke Kalcer koja u svojoj ponudi ima ove prekrasne zidne panele.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Kvalitetu zidnih panela Atmosphere potvrđuje i osvajanje prestižne nagrade za dizajn Red Dot Design. Više o ovim panelima – savjeta, informacija i inspiracije nudi video prilog!

 

Komentari