LJUBAV NA PRVI POGLED: šareni i veseli predmeti od keramike kojima je teško odoljeti

Detalji su oni elementi koji čine čuda u prostoru i svaki interijer mogu izvući iz prosječnosti. A naročito ako odaberete one detalje koji plijene svojim dizajnom… Baš takve smo ovaj puta pronašli, i to u Nizozemskoj!

 

 

Detalji za dom mogu biti izvor velikog oduševljenja i radosti. To su oni elementi u domu kojima je, ako nam se svide, doista teško odoljeti. I nije potrebno puno da ih zamislimo na svojoj polici, komodi, klub stoliću, zidu ili noćnom ormariću. Baš takve detalje smo pronašli na instagramskom profilu @pieceofclay iza kojeg se krije nizozemska keramičarka Nathalie Hildesheim i njezin čarobni svijet vaza, tegli, tanjura, kutija…

 

Foto: @pieceofclay / Instagram

Keramika je vrlo privlačan materijal i svi ga rado žele imati u svome domu, a kada se tome pridruže privlačni uzorci onda je uspjeh takvih predmeta osiguran. Upravo to se dogodilo detaljima za dom koje stvara Nathalie u svom keramičkom studiju.

Foto: @pieceofclay / Instagram

Uzorci su, pored simpatičnih i pomalo nezgrapnih oblika, ono u što se zaljubljuju svi koji vide njezine predmete od keramike.

Foto: @pieceofclay / Instagram

Točkice su uzorak koji prevladava, no tu su i geometrijski oblici, reljefne površine, neravne linije i crteži. Boje su uglavnom nježno pastelne, kao i jarke te dolaze u kombinaciji s bijelom i crnom što stvara jake kontraste i rezultira dinamičnim komadima koji pršte vedrinom, optimizmom i neviđenim šarmom.

Foto: @pieceofclay / Instagram

Upravo takvu atmosferu unijet će u svaki prostor ovi predmeti od keramike, koji će se savršeno uklopiti u svaki stil.

 

Foto: @pieceofclay / Instagram
Komentari