Manji račun za grijanje želja je svih. Imamo jednostavno rješenje kako to postići

Visoki računi za grijanje su ono što muči većinu nas, pa dolazak zime dočekamo zabrinuti, pitajući se kako se osjećati ugodno, opušteno i toplo u svome domu, ali za manji iznos nego prošle godine. Mi vam nudimo jednostavno rješenje koje će objediniti sve vaše želje i mogućnosti

 

Prva pomisao na zimu mnogima su hladnoća i visoki računi za grijanje. Troškovi života zbog grijanja u jesensko-zimskom periodu znatno se povećavaju, pa su u nekim domaćinstvima računi i do 50 posto veći, što je veliko opterećenje za budžet. No, s druge strane, svjesni smo da nema smisla štedjeti na grijanju jer nitko ne želi boraviti u domu koji je hladan.

Životni prostor treba biti mjesto sigurnog i intimnog utočišta koje nudi i ugodu i opuštanje, a u zimskim mjesecima tome uvelike doprinosi i grijanje. Stoga je grijanje ono čega se doista ne bi smjeli odreći!

 

Infracrveni panel može doći u obliku grijaće slike ili fotografije / Foto: Ekosen

 

No, uvijek treba razmotriti i mogućnost smanjenja troškova, kao i manje brige. Mi vam nudimo revolucionarni sustav grijanja koji nas je oduševio, a stiže u Hrvatsku preko tvrtke Ekosen. Zašto? Zato jer donosi manje troškove i manje brige, a više estetike. I ekološki je “osviješten”! Riječ je o inovativnoj metodi utopljavanja prostora koje se temelji na infracrvenom grijanju i koja je apsolutno energetski učinkovita. Dovoljno je postaviti na zidove ili stropove prostorije IR odnosno IC panele koji zagrijavaju predmete, a tako onda i kompletnu prostoriju. A to je ustvari vrlo prirodna metoda zagrijavanja prostora.

“Predmeti u prostoru upijaju energiju infracrvenih valova i odašilju je natrag u obliku topline, koja se djelomično prenosi u zrak, djelomično na predmete te dijelom preko IR-C toplotnog zračenja natrag u okolicu. Dakle, IC valovi ne griju zrak kao uobičajeni sistemi grijanja, štoviše, griju i stvari u neposrednoj blizini – pod, zidove, predmete, tekućinu i živa bića, koji na prirodan i zdrav način emitiraju toplinu u okolinu i ravnomjerno zagriju prostor i zrak u njemu”, otkrili su nam u Ekosenu.

 

IC PANEL MOŽE BITI, PREMA ŽELJI, POSTAVLJEN NA ZIDOVE ILI STROP / Foto: Ekosen

 

Ovi paneli savršeno se snalaze u bilo kojoj vrsti interijera – od kuća i stanova do poslovnih prostora i javnih ustanova. Antialergijski su i ne dižu prašinu što ih čini savršenim odabirom za sve koji pate od alergija. Pored toga, posve su u skladu s novim ekološkim trendovima koji paze i čuvaju okoliš. IC paneli ne ispuštaju štetne plinove i vrlo su povoljni za ljudsko tijelo.

Nenametljiva ljepota IC panela je također dodatni adut za ovaj način grijanja. Možete birati panele koji su u obliku ploče, ogledala, umjetničkog djela, fotografije, te tako dodajete novu estetsku dimenziju prostoru. Primjerice, mnogi ga stavljaju na akcentni zid u dnevnoj sobi – iznad kutne garniture ili pak pored kamina. U spavaćoj sobi IC panel se može nalaziti na zidu iznad kreveta, a u kupaonici u obliku ogledala.

No, ono što je iznimno bitno jest da je riječ o štedljivom načinu grijanja – dom će biti topao cijelu jesen i zimu, a vi ćete, tvrde u Ekosenu, imati znatno manje troškove nego prošlih godina. Koliko manje, pogledajte u video prilogu na kraju teksta!

Isto tako, uštedjet ćete već prilikom ugradnje jer IC paneli ne zahtijevaju velike pripremne radove.

 

Foto: Ekosen

 

Pored ugradnje panela, IC sustav grijanja uključuje i Wi-Fi  IR Sun Regulator koji je neka vrsta termostata. Ali vrlo preciznog, učinkovitog i povjerljivog! Ovaj saveznik IC grijanja pomaže pravilnom korištenju grijanja i usto štedi energiju.

Na zaslonu regulatora nalaze se svi potrebni podaci – o postavljenoj temperaturi prostora, o stvarnoj temperaturi u prostoru te uključenim funkcijama grijanja. Tako možete pratiti kojom snagom radi vaš IC sustav za grijanje. Već s jednim pritiskom na zaslon, brzo ćete i jednostavno pristupati do naprednih funkcija grijanja ili provjeriti koliko energije ste odredili za grijanje vašeg prostora.

Nama se, osim svega, sviđa i njegov dizajn, koji je pomno osmišljen te stvara dojam dekorativnog a ne strogo funkcionalnog elementa u domu!

 

Foto: Ekosen

 

Najbolja preporuka za majstore, materijale kao i uređaje u domu su svakako iskustva ljudi oko nas. Poslušajte jedno takvo zanimljivo i korisno iskustvo s IC panelima iz prve ruke i saznajte koliko je gospodin Drago Posavec iz Varaždina uštedio kada se opredijelio za novi način grijanja svoga doma!

 

 

PROMO

Komentari