Milano: pregled najvažnijih trendova koji će nas pratiti u ovoj godini

Inspiracije nikad dosta, naročito kada dolazi s prestižnih sajmova i od renomiranih brendova, zar ne? Nakon posjeta i izvještavanja s milanskog sajma Salone del Mobile ekipa InDizajna napravila je i dva video priloga o trendovima u interijerima. Pogledajte ga i nadahnite se sjajnim novim idejama za svoj dom!

 

 

Za vrijeme trajanja sajma namještaja i opreme za dom, Salone del Mobile, pisali smo o najnovijim trendovima koje su predstavili poznati proizvođači i produkt dizajneri na svojim izložbenim mjestima. A kako je ekipa emisije Indizajn bila na licu mjesta, snimili smo i video priloge u tome. Sada, kada su se dojmovi slegli i s malim vremenskim odmakom dobro je pogledati što je to donio poznati milanski sajam. I to kroz virtualnu šetnju izložbenim prostorima poznatih proizvođača čiji namještaj i detalje za dom obožavaju arhitekti i dizajneri interijera – Calligarisa, Kare Designa, Midja, Nardija, Nicoletti Homea i La Forme.

 

U videima koje je ekipa InDizajna snimila na licu mjesta pogledajte koji nas to novi trendovi očekuju u 2019-oj godini iz svijeta opremanja interijera. Zlatni akcenti, tamne boje, terrazzo i odmak od skandinavskog stila samo su dio toga što smo vidjeli na milanskom Salone del Mobile 2019. Pogledajte video!

 

 

 

Komentari