Nenametljivi šarm i elegancija kupaonice s dva umivaonika

Studio Mirjana Mikulec interijeri uredio je elegantnu kupaonicu s dva umivaonika, što je vrlo praktično, naročito kada je koristi višečlana obitelj. Ovim konceptom umivaonika kupaonica postaje i estetski jako privlačna

 

Česta je zabluda da su dva umivaonika rezervirana samo za izrazito velike kupaonice jer dobar raspored preduvjet je za njihovo uklapanje u kupaonski prostor. U to se možete uvjeriti na primjeru kupaonice čiji koncept uređenja potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri. Ovakva kupaonica posebno će biti korisna u obiteljima s više članova, što je još jedan veliki adut ovog načina uređenja.

Umivaonici su ugrađeni u ormariće rađene po mjeri, a baza kupaonice bit će otmjena i istovremeno vrlo jednostavna. Naime, želja klijenta bila je elegancija i jednostavnost. Upravo zato odabrana je zidna keramika s uzorkom bijelog mramora, dok su na podu bijele pločice s crno-smeđim geometrijskim uzorkom mramora. Elegancija se postigla i neutralnom nijansom kupaonskih ormarića koja će se odlično slagati s dekorom mramora. Ujednačena, svijetla zidna keramika ostavlja dojam otvorenosti, baš kao i staklena vrata tuš kabine.

Pogledajte u video prilogu kako je korak po korak nastajala ova profinjena i elegantna kupaonica!

 

 

 

 

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Komentari