NAGRADNO PREUREĐENJE: Ivanina obitelj dobila je napokon dnevni boravak kakav je priželjkivala

Prvi prilog u rubrici Iznenadi me u 18. sezoni InDizajna vodi vas u Samobor, u dom Ivane Vidović Bljaić, koja je osvojila nagradni natječaj za preuređenje dnevnog boravka. Centralna prostorija u domu njezine obitelji nedovršena je, a neki postojeći komadi namještaja posve su derutni i pothitno trebaju zamjenu

 

 

Posljednji nagradni natječaj Iznenadi me, koji se odvijao ovo ljeto, i ovaj je put privukao velik broj naših gledatelja. Među 1200 prijava našla se i ona Ivane Vidović Bljaić koja je prijavila dnevni boravak i osvojila njegovo preuređenje.

 

PRIJE

Dnevni boravak Ivanine obitelji trenutno je doista u nezavidnom stanju. Dotrajala sofa, nedostatak tepiha i puno neiskorištenog prostora čini ga vizualno neprivlačnim i nepotpunim. Pored sofe, naslonjača i tv komode dnevnom boravku treba još elemenata koji će ispuniti svrhu ovoga prostora u kojem se okuplja cijela obitelj.

 

FOTO: IVAN ČREPIĆ

 


POSLIJE

Prvi korak bit će bojanje zidova, a dizajnerica Mirjana Mikulec umjesto dosadašnje bijelo-plave kombinacije odabrala je bijelo-sivu kombinaciju koja je prostoru dala prozračnost i istaknula kosine kao i ugradbenu stropnu rasvjetu.

Postojeće slike stavljene su na drugi zid, a uz pomoć Meblo Tradea dizajnerica je opremila boravak novom kutnom garniturom i drugim komadima namještaja kao i detaljima koji su oplemenili prostor.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Kako je tekao cijeli proces uređenja te kako je vlasnica reagirala na novi izgled svoga dnevnog boravka, pogledajte u video prilogu!

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

 

 

 

Komentari