Dekoracije i pomagala – “točka na i” svake kuhinje

Točka na i uređenja svake prostorije, pa tako i kuhinje, su razni dekorativno-funkcionalni dodaci. Istovremeno ispunjavajući razne funkcije koje vam olakšavaju kuhinjepripremu hrane, prostoriju čine toplijom, udobnijom i ljepšom.

Foto via Fantastic Frank
Foto via Fantastic Frank

Kućanski aparati koji ujedno služe i kao dekoracija, zidni satovi i ukrasne zdjele uvijek su poželjni u kuhinjama. Među dekorativnim elementima osobito se ističu zidne vješalice, koje su gotovo neizbježne su za funkcioniranje kuhinje. Metalne šipke postavljene ispod gornjih elemenata omogućuju vam da razna kuhinjska pomagala uvijek budu na dohvat ruke. Metalne šipke idealno će poslužiti za smještanje lončanica sa začinskim biljem ili barem nekoliko komada umjetnog zelenila. To će unijeti malo prirodnosti i svježine.

Osim standardnih šipki za vješanje, tu su i magnetne lajsne za začine. Želite li nešto tradicionalnije rješenje, manje police za posudice i zanimljive staklenke, osim uz to što su funkcionalne, djeluju i dekorativno.

11412058_827337734030262_1190862865344073308_o

Napokon, u današnje vrijeme posudice za namirnice toliko su originalne da ih više ne želimo skrivati u kuhinjskim ormarićima.

Foto: Alvhem Mäkleri & Interiör
Foto: Alvhem Mäkleri & Interiör
Dizajn: Pavel Vetrov
Dizajn: Pavel Vetrov
Projekt: MKCA
Projekt: MKCA
Foto: Ivana Niskota
Foto: Ivana Niskota
Komentari