IDEJA ZA POKLON: lijepa i elegantna posteljina Baronet s potpisom Mirjane Mikulec

Tkanine u domu iznimno su bitna kategorija svakog interijera, no tkanine među kojima spavamo, osim estetske, moraju zadovoljiti i puno funkcionalnosti. Osim toga, posteljina je i lijep dar za prigodne blagdane…

 

Prilikom opremanja spavaće sobe većina nas se posvećuje odabiru kreveta i madraca. Posteljina se obično ostavlja za kraj kada se bira prema dizajnu, no potrebno je obratiti pozornost na puno više od toga.

Volim lijepe i skladno uređene spavaće soba. Svojim klijentima uvijek savjetujem da odaberu kvalitetne krevete, no naglašavam i potrebu za izborom posteljine. Lijepa i elegantna posteljina podići će svaki prostor, a prirodni materijali učinit će spavanjem zdravim i ugodnim“, naglašava dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja se predstavila i svoju novu posteljinu ‘Baronet’ koja je proizvedena u Tvornici tekstila Trgovišće koja uspješno posluje od 1924. i jedina je koja u Hrvatskoj, ali i šire, proizvodi ovako kvalitetnu pamučnu tkaninu.

To su prepoznali najbolji hrvatski, ali i svjetski hoteli. Boje i dezeni kojima raspolažu su gotovo neograničeni pa mogu zadovoljiti sve želje i zahtjeve svojih klijenata. Svi proizvodi Tvornice tekstila Trgovišće certificirani su Eko tex Standardom i imaju oznaku Hrvatske kvalitete.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

Posteljina Baronet proizvedena je od najkvalitetnije pamučne tkanine koju odlikuju bogat dezen, izdržljivost i zavodljiv sjaj. Upravo je to i glavna razlika između damastnih i posteljina proizvedenih od običnog platna. Obično platno koristi manje kvalitetnu deblju pređu, jednostavnih je dezen i koristi samo osnovnu doradu. Zato kažemo da je damast sinonim za vrhunsku tkaninu. Iako damast često viđamo u vrhunskim hotelima, nije rezerviran samo za njih. Namijenjen je onima koji cijene kvalitetnu posteljinu.

Ako vam je kao i meni bitno da se posteljina pere na iznimno visokim temperaturama, a ujedno želite prirodan materijal i profinjen izgled, damast je pravi izbor za vas. Nakon dugo godina biranja posteljina i sama sam odlučila dizajnirati svoju liniju s jednostavnim i decentnim uzorkom koji se smatram može uklopiti u sve stilove uređenja“, naglasila je Mirjana.

Nova posteljina Baronet s potpisom Mirjane Mikulec Foto: Mario Poje

Osnovna prednost damast je 100% prirodnost, iznimna izdržljivost zbog gustoće tkanja, a samim time zadovoljava i visoke higijenske norme jer se pere na 90 stupnjeva i dugi niz godina ne mijenja svoj izgled.

Jednostruka i dvostruka posteljina dolaze u lijepo zapakiranoj kutiji, tako da je idealna i kao poklon za blagdane. Dostupne su na službenom webshopu, a možete je naći i u Meblo Trade salonu Ambienta, u trgovini Tvornica tekstila Trgovišće (Ilica 171), te u robnoj kući NAMA.

Kao inspiraciju za uređenje vlastite spavaće sobe neka vam posluži nekoliko kombinacija koje se svojim dizajnom mogu uklopiti u svaki prostor!

 

PROMO

Komentari