Ova 3 trenda na velika vrata ulaze u kuhinje

Ni ove prostorije nisu imune na trendove, neovisno o tome što nešto rjeđe mijenjamo njen izgled.

Posljednjih nekoliko godina najtraženiji izgled kuhinje bio je onaj minimalističkih, ravnih linija, visokog sjaja i bez suvišnih detalja. Suvremen izgled koji djeluje sofisticirano, ali i pomalo hladno, polako zamjenjuju neke nove kuhinje koje inspiraciju vuku iz nekih drugih stilova i vremena.

Mat površine

Medijapan visokog sjaja neko je vrijeme bio apsolutni vladar među materijalima za kuhinju, međutim sada već njegovo mjesto zauzimaju polu-mat i mat površine. Osim što su sad popularniije, definitivno su i jednostavnije za održavanje – priznali mi to sebi ili ne, to je vrlo važna stavka pri odabiru materijala u domu, osobito kuhinji.

Foto: Darko Mihalić

Fronte različitih boja

Osim što fronte više neće biti sjajne, čini se da neće biti ni istih boja, barem kada su u pitanju gornji i donji elementi

Ovaj trend djelomično možemo zahvaliti sveprisutnom i još uvijek vrlo popularnom skandinavskom stilu, a jednu takvu kuhinju izvedenu u kombinaciji bijelog dekora i boje drveta pogledate u videu:

Romantični i starinski motivi

Frezane fronte, starinske ručkice, cvjetni motivi na kuhinjskom zidu i pribor koji podsjeća na one akve su imale naše bake… sve to popularni su i provjereni načini kako unijeti ovu pomalo nostalgičnu notu u svoju kuhinju.

👌🏻

Objavu dijeli Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

Jos jedan projekt je iza nas❤️ #mirjanamikulecinterijeri #indizajnsmirjanommikulec #indizajn #novasezona

Objavu dijeli Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

Komentari