VAŽAN DETALJ SVAKE SOBE: predstavljamo vam novu liniju posteljine by Mirjana Mikulec

Ponekad praktični detalji donose željenu promjenu u prostor i daju mu novu estetsku dimenziju. Osvježite i vi već ove jeseni svoj dom s novom linjom posteljina Retro by Mirjana Mikulec!

 


Pojmovi poput ugode, intime, topline i opuštenosti postali su iznimno bitni kriteriji u stvaranju interijera. Naravno, ovakva atmosfera najviše se traži u spavaćoj sobi. A ona se između ostalog može postići novom posteljinom, koja je važan detalj svake spavaće sobe. Stoga je Mirjana u kreiranju svojih proizvoda posebnu pažnju posvetila kvaliteti tekstila.

Novu liniju posteljina Retro čiji dizajn potpisuje Mirjana Mikulec u suradnju s domaćom tvrtkom Wimax karakterizira kvalitetan sastav od 100 postotnog pamuka koji je osim što pruža osjećaj ugode, vrlo jednostavan za pranje i održavanje.

“Što se tiče odabira boja, tu je vječna bijela koja je većini ljudi još uvijek najčešći izbor. Zatim siva za one koji vole klasiku i igranje na sigurno, bež za one koji u svoju spavaću sobu žele unijeti dašak elegancije i na kraju za one sklone suptilnosti uz malo boje – puder ružičasta”, otkriva dizajnerica.

Posteljina Retro by Mirjana Mikulec / Foto: Mario Poje

“Posteljina je 100 posto češljani pamuk, težina 120 g/m2, soft finish. Dolazi u dvije dimenzije  – navlaka za poplun 140×200 i jastučnica 60×80 cm te navlaka za poplun 200×200 i dvije jastučnice 60×80 cm. Posteljine od pamuka lako se održavaju, perive su na višim temperaturama i postojane su tijekom godina korištenja”, ističe Matea Lucović iz tvrtke Wimax.

Pamuk donosi prirodnost, mekoću i ugodu na dodir, što je bitno za svaki materijal koji dodiruje našu kožu pa tako i za posteljinu.

Posteljina Retro by Mirjana Mikulec / Foto: Mario Poje

“Boje i materijali koje smo odabrali imaju istovremeno i trendi i bezvremensku notu pa se zbog neutralnih i nježnih pastelnih tonova lako uklapaju u gotovo svaki stil uređenja”, zaključuje dizajnerica.

Komentari