UREDSKA KUHINJA U DVIJE BOJE: inspiracija koju možete primijeniti i u svom životnom prostoru

Ako razmišljate o kuhinji u dvije boje, ali niste sigurni kako ih kombinirati, postoji rješenje koje ćemo vam pokazati na primjeru kuhinje u poslovnom prostoru, a koji se može preslikati na bilo koji interijer

 

 

 

Uredske kuhinje obično su stilski nezanimljive i osnovna (a i jedina) namjera im je da budu funkcionalne. No, to ne mora biti uvijek tako. Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec uredio kuhinju u svom novom uredskom prostoru od 290 kvadrata, od čega na kuhinju odlazi 10 m2.

Ovakva kuhinja, kombinirana u dvije boje i sa svim potrebnim sadržajima, bit će i dobra inspiracija za kreiranje kuhinje u životnom prostoru, vikendici ili apartmanu.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

Kako bi se maksimalno iskoristila prostorija, osmišljena je kuhinja L oblika koja je omogućila više prostora za odlaganje jer će se njome služiti 20-ak zaposlenika. Odlučeno je da se kuhinja radi po mjeri, a Mirjana je odlučila poigrati se bojama i materijalima. Odabrala je malo drugačije boje – ružičastu i bordo te sudoper i radnu ploču u jednu komadu od Fenixa.

Od istog materijala je i zida obloga između donjih i gornjih elemenata, dok su fronte ormarića od iverala. Zahvaljujući sudoperu u boji radne ploče, te zidu od istog materijala kuhinja ima ujednačen izgled.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

 

“Ovim primjerom pokazali smo vam kako je kombinacija dvije ili više boja u kuhinji uvijek dobrodošla. Na ovaj način možete kombinirati i druge boje, pa se tako možete odlučiti za dvije nijanse zelene, plave ili boje koje preferirate. Stoga, budite hrabri i pokažite svoju kreativnost”, savjetuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

U kuhinju je postavljen i visok stol s dvije stolice, dovoljan za kratke obroke ili pauzu za kavu, dok je mjesto za objedovanje u drugoj prostoriji.

Kako je teklo opremanje kuhinje, pogledajte u video prilogu!

Komentari