Gnijezdo.hr – nova shopping oaza za ljubitelje dobrog dizajna

Nizozemski hit brandovi na jednom mjestu

Novi web shop Gnijezdo.hr s više od 2.500 proizvoda donosi vam najbolje i najpopularnije nizozemske brandove proizvoda za uređenje interijera koji su posljednjih nekoliko godina postali apsolutni hit u Europi.

gnijezdo.hr showroom

Radi se o svježem, dinamičnom dizajnu s puno karaktera, a tajna je njihova uspjeha u činjenici da proizvode kolekcije namještaja, rasvjete, tepiha i dekoracija od kvalitetnih prirodnih materijala, s dizajnerskom vrijednošću, ali po pristupačnim cijenama. Dobitna kombinacija, rekli bismo.

Gnijezdo u Hrvatsku donosi trenutačno najbolje i najuspješnije nizozemske brandove iz tog segmenta: HK living, Storebror, Be Pure Home, Woood, Zuiver, Dutchbone i It’s about Romi. Iako svaki brand ima svoj prepoznatljiv stil i potpis, oni se ustvari izvrsno kombiniraju i mogu zadovoljiti sve ukuse i stilove u uređenju prostora, bez obzira na to radi li se o privatnim, poslovnim ili javnim prostorima.

Osim prodajnog dijela stranice, Gnijezdo.hr nudi vam i mogućnost uživanja u pregledavanju velikog broja kvalitetnih fotografija u rubrici Inspiracija gdje ćete na jednom mjestu pronaći mnoštvo ideja za uređenje svojeg životnog i radnog prostora.

HyperFocal: 0

Dio asortimana proizvoda možete razgledati i u novootvorenom showroomu na adresi Trg hrvatskih pavlina 3 u zapadnom dijelu Zagreba, gdje možete dobiti i besplatan savjet za uređenje svojeg prostora ili jednostavno potražiti svježu inspiraciju u ugodnom ambijentu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati, ali može se doći i izvan tog vremena, uz prethodni dogovor.

Dođite i ugnijezdite se u vrhunski nizozemski dizajn!

Dio asortimana pogledajte u nastavku, a cjelokupnu ponudu provjerite ovdje.

[

Komentari