NAJNOVIJI TRENDOVI: saznajte što je in u svijetu rasvjete i namještaja

Ekipa InDizajna posjetila je poznati Stockholm Furniture & Light Fair u veljači te je sve zabilježila svojim kamerama i prikazala u prvoj epizodi nove sezone. Saznajte koji su novi trendovi u svijetu uređenja interijera

Najveći skandinavski sajam rasvjete i namještaja Stockholm Furniture & Light Fair, održan je po 70. put u Stockholmu, a više od 700 izlagača iz cijelog svijeta predstavilo je svoje adute kojima su pokušati osvojiti sve zahtjevniju publiku. Arhitektima, dizajnerima i ljubiteljima uređivanja interijera predstavljen je na sajmu raznolik asortiman namještaja za domove i urede s naglaskom na nezaobilaznu rasvjetu.

A sve to zabilježile su kamere InDizajna te vam donose atmosferu sa sajma, kao i uvid u novosti iz svijeta interijera i rasvjete. Ovo je prilika da saznate i koji su najnoviji trendovi u uređenju interijera!

 

Vodič za planiranje rasvjete u domu. Pravilan izbor učinit će čuda u baš svakoj prostoriji

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

JEDNOSTAVNE LINIJE I PRIRODNI MATERIJALI

Može se reći da su Skandinavci i dalje vjerni svojem prepoznatljivom stilu pa je i ovaj put predstavljen namještaj jednostavnih linija od prirodnih materijala uz već poznate zagasite nijanse. Drvo je i dalje glavni saveznik pri uređenju interijera. Na velika vrata vraćaju se linije koje podsjećaju na dizajn iz sredine prošlog stoljeća uz poneki moderni twist poput odabira jarkih boja.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

VISILICE SU IN

Evo koji su trendovi u svijetu rasvjete…. Kako je u skandinavskom dizajnu rasvjeta izuzetno važna, posebna pozornost posvećuje se ambijentalnoj rasvjeti koja je sastavni element svakog doma. I dalje dominiraju visilice jednostavnog dizajna koje odgovaraju baš svakom prostoru.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

MEĐU NEUTRALNE TONOVE UMIJEŠALA SE RUŽIČASTA

Trendovi u bojama čini se nikada nisu bili raznovrsniji i zanimljiviji… Neutralni tonovi uz pokoji koloristički akcent, kombinacija metala i drva te nenapadni tekstil ono je zbog čega svijet obožava skandinavski stil uređenja, a sudeći po viđenom tako će biti i dalje. Trendovi u bojama čini se nikada nisu bili raznovrsniji i zanimljiviji…

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ
FOTO: IVAN ČREPIĆ

Što je još sve ekipa InDizajna na poznatom sajmu zabilježila svojom kamerom, pogledajte u video prilogu!

 

 

Komentari