Slavni Tom Dixon i Ikea opet surađuju. I opet oduševljavaju

Nakon linije sofa, Ikea i poznati britanski produkt dizajner Tom Dixon odlučili su nastaviti suradnju te su kolekciju Delaktig dopunili novim sjajnim komadom. Riječ je o krevetu koji svaki korisnik može prilagođavati shodno svojim ukusima i potrebama

Prije nešto više od godinu dana nestrpljivo se očekivala kolekcija Delektig, plod zajedničke suradnje Toma Dixona i Ikee. Modularna sofa (slika dolje) inspirirana je modernim načinom života i mladim ljudima te se može prilagođavati i dolazi u nekoliko boja i oblika. Njezin zaštitni znak je alumijsko ležište te sadrži i dodatke – pomoćne stoliće, naslonjače za ruke i svjetiljke. Isti idejni koncept zadržan je i u nastavku suradnje čiji je rezultat dostupan od prije nekoliko dana u svim prodajnim mjestima Ikee.

 

Foto: Ikea

 

Novi proizvod u kolekciji Delaktig je modularni queen size krevet, čija je baza i dalje alumijski okvir, također s raznim dodacima poput uzglavlja i bočnih stranica koje se mogu pričvrstiti na njega. Korisnik ležaj može prilagođavati svojim potrebama i ukusima pa je ovaj proizvod na neki način i personaliziran.

 

Foto: Ikea

 

Foto: Ikea

 

Posebnost kreveta, kao i sofa je upravo lagani okvir koji je napravljen od 50% recikliranog aluminija te uzglavlje dostupno u crnoj boji te od ratana u bež nijansi. Također, ovom ležaju možete dodavati i praktične ostale dodatke, stvorene u prvoj kolekciji – stoliće za vodu i sitnice te lampu. Zbog ovih mogućnosti kreiranja kreveta s dodacima po želji nimalo ne čudi što Ikea novi proizvod reklamira pod sloganom: Tom Dixon + Ikea + You.

 

Foto: Ikea

 

Foto: Ikea
Komentari