I U DIZAJNU SVOJA I ORIGINALNA: prva linija detalja za dom poznate glumice Diane Keaton

Slavna glumica Diane Keaton, poznata i kao velika ljubiteljica arhitekture i dizajna, odvažila se na svoju prvu kolekciju iz produkt dizajna. U suradnji s Aidan Gray Home predstavila je javnosti liniju otkačenih predimenzioniranih visilica.

 

 

Ljubitelji dizajna koji prate strane portale i magazine o uređenju interijera zasigurno su već zavirili u ekstravagantni dom slavne američke glumice Diane Keaton u Los Angelesu. A sada je glumica debitirala kao dizajnerica interijera, predstavivši svoju kolekciju rasvjetnih tijela unutar svoga novostvorenog branda Keaton Industries.

Riječ je liniji platnenih visilica koje je glumica ostvarila u suradnji s Aidan Grey Home, proizvođačem luksuznog namještaja. Dizajn visilica  slijedi poetiku odijevanja i uređenja doma Diane Keaton jer sjenila imaju u crno bijeloj kombinaciji imaju uzorke švicarskog križa, mramora, pruga i pepita, i to velikih dimenzija. Sjenila ove industrijske šik rasvjete naime, promjera su čak jedan metar. I nikoga, tko imalo bolje prati njezin životni stil, nije iznenadio odabir crne i bijele…

Foto: Jesse Stone / Aidan Gray Home

“Zašto crno-bijelo? Jer boje mogu biti previše zahtjevne. Obećala sam sama sebi kako ću jednom živjeti u domu okruženom jednostavnošću koja zbog ponavljajućih uzoraka djeluje smirujuće”, odgovorila je glumica i novopečena produkt dizajnerica predstavljanju visilica na sajmu High Point Furniture Market na kojem je potpisivala i svoju knjigu o dizajnu, The House That Pinterest Built.

Cijene visilica kreću se od 330 američkih dolara pa naviše.

 

 

 

 

Komentari