Počele pripreme za 3. izdanje sajma InDizajn Festival modernog doma

Sajam posvećen uređenju doma u Areni Zagreb i ove godine okuplja impresivan broj izlagača na više od 5000 kvadrata.

U organizaciji Mirjana Mikulec Interijera i RTL-a treću godinu za redom održat će se InDizajn Festival modernog doma od 13. do 16. rujna u Areni Zagreb. Kroz 4 dana na 5.000 m2 najnovije trendove u dizajnu i opremanju interijera predstavit će brojni domaći i inozemni izlagači kako bi posjetiteljima omogućili da na jednom mjestu pronađu inspiraciju za uređenje vlastitog doma.

“Jako sam uzbuđena, vjerujem da će sajam biti super kao i prošle dvije godine. Imamo puno novih izlagača koji će se ove godine prvi puta predstaviti našoj publici, radimo na stvaranju dodatnih sadržaja na samom sajmu, bit će tu i svima omiljeni dječji kutak i još mnogo toga. Puno je posla pred nama, ali veselim se radnom ljetu i jedva čekam rujan.” – istaknula je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec te dodaje da će Arena Zagreb udomiti i izložbu grafika 36 Mountains. Podsjetimo, i prijašnjih je godina InDizajn sajam bio domaćin izložbi mladih umjetnika, prvenstveno slikara i kipara.

“Umjetnost je zapravo neodvojivi dio interijera, a na ovaj način, ne samo da jačamo svijest o talentiranim pojedincima, već i stvaramo kreativnu sinergiju između interijera, umjetnosti i kreativnosti” – zaključuje dizajnerica.

 

Posjetitelji će zaista moći pronaći sve za opremanje doma na jednom mjestu – od gotovog namještaja, namještaja po mjeri, opreme za kupaonice, vanjske i unutarnje stolarije, dekoracija, zidnih i podnih obloga, detalja, tehnike i još mnoštva toga čime se u potpunosti opravdava naziv Festival modernog doma.

Ovogodišnje izdanje Festivala nastavlja s predstavljanjem mladih snaga hrvatskog produkt dizajna koji će biti smješteni u najprometniju ulicu sajma, takozvani Bazar. Na njemu će se moći pronaći manji komadi namještaja za dom, za kućne ljubimce, ručno rađeni detalji za dječje sobe – ukratko, sitnice koje svaki dom ljepšim i ugodnijim, osmišljene i izrađene rukom domaćih produkt dizajnera.

Najavljujemo i još jednu novost koja će se naročito svidjeti ljubiteljima ‘uradi sam’ koncepta. Na festivalu će biti organizirane radionice, gdje će ograničen broj prijavljenih učiti vještine izrade keramike, heklanja… uz naše poznate umjetnike, arhitekte i specijaliste za pojedina područja.

Na samom kraju, ističu organizatori, posjetitelje čeka mnoštvo nagrada od opremanja doma, do gotovih komada namještaj i detalja koji će se dijeliti na dnevnoj bazi, a u nedjelju slijedi izvlačenje i glavne nagrade festivala koja će zasigurno privući i razveseliti velik broj  posjetitelja.

 

Radno vrijeme Festivala:

13.09. (četvrtak) – od 12 do 20 sati

14.09. (petak) – od 10 do 20 sati

15.09. (subota) – od 10 do 20 sati

16.09. (nedjelja) – od 10 do 20 sati

 

Cijena dnevne ulaznice iznosi 25,00 kn (PDV uključen).

Cijena za grupe od 10 ljudi i više iznosi 15,00 kn (PDV uključen).

Djeca do 7. godine života ne plaćaju ulaznicu.

 

 

Komentari