Petrokov sajam noviteta: dođite po besplatne savjete i proizvode za dom

Ako još niste bili na Sajmu noviteta u organizaciji tvrtke Petrokov, prva mala obljetnica, pet godina održavanja, idealna je prilika da se upoznate s najnovijim proizvodima za opremanje doma. Usput ćete dobiti i vrijedne i besplatne savjete stručnjaka te dizajnerske ideje Mirjane Mikulec

 

 

Sajam noviteta u organizaciji tvrtke Petrokov već petu godinu za redom događaj je koji se ne propušta. Sajam, koji će se ove godine održati u petak 17. svibnja, u sjedištu tvrtke u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari, prepoznat je kako od strane izlagača kao izvrsno mjesto za predstavljanje inovativnih proizvoda iz segmenta grijanja, hlađenja, sanitarija, instalacijske opreme i obnovljivih izvora energije tako i od strane kupaca koji na jednom mjestu imaju priliku inspirirati se i u potpunosti opremiti dom vrhunskim proizvodima.

No, to nije sve jer sajam tijekom cijelog dana trajanja, od 9 do 18 sati nudi i savjete stručnjaka te dizajnerske ideje Mirjane Mikulec stoga ne propustite priliku navratiti u sjedište Petrokova!

 

 

 

Foto: Boris Kovačev / CROPIX

 

Ove godine rekordnih 28 izlagača predstavit će široku ponudu inovativnih proizvoda i najnovije trendovi u obnovljivim izvorima energije. Posjetitelji će imati priliku razgledati vrhunske proizvode čak 33 različita brenda od kojih se posebno ističu Bergen, Remeha, Scarabeo, Irsap, Glass1989, Paini, Grohe, Hansgrohe, Geberit, Ragno keramičke pločice te kućni brend Petrokova Pe-Line.

 

Foto: Ivana Niskota

 

Petrokovi stručnjaci bit će zaduženi za besplatne stručne savjete o uređenju doma, a one koji planiraju preuređenje kupaonice razveselit će vijest kako dio sajma sa sanitarijama i keramičkim pločicama uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. Ovogodišnji Sajam donosi i bogati nagradni fond za sudionike u zabavnim igrama.

 

Foto: Ivana Niskota

 

Tvrtka Petrokov već više od četvrt stoljeća predstavlja mjesto s najboljom opremom za centralno grijanje i vodovod, plinskom i sanitarnom opremom te klimatizacijom renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača. Potpuna posvećenost kupcima, pristupačne cijene i samo najbolji proizvodi domaćih i stranih brendova rezultirali su pozicioniranjem Petrokova na listu od 250 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj.

 

Foto: Ivana Niskota

 

Komentari