Mirjana Mikulec nekretnine: agenti Sonja i Marko preporučuju stanove u Zagrebu

Još jedna sezona emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec je iza nas. Gledatelji su imali prilike zaviriti u čak dvadeset i dvije nekretnine. Klijente koji nisu pronašli svoj dom iz snova pratimo i dalje, a gledatelje i naše nove klijente pozivamo da nam se jave jer snimanje nove sezone uskoro počinje!

 


Sada već svima poznati, naši agenti Sonja i Marko dio su tima koji priprema emisije. Kada nema snimanja bave se standardnim obvezama koje prate svakog agenta pa su pripremili nekoliko nekretnina za koje smatraju da bi uskoro mogle naći nove vlasnike. Više detalja potražite na našoj web stranici.

Najviše upita u emisiji imali smo za istok grada. Dubec, Dubrava, Oporovec među najtraženijim su kvartovima, a raste broj upita i za strogi centar grada kojem kupci opet počinju vjerovati.

Mirjana Mikulec nekretnine / Foto: Austin Distel /Unsplash

Sonja Toš: „Nakon dužeg vremena, ponovno imamo sve veći broj upita za stanove u samom centru grada. Nakon potresa kupci su se bojali ulagati u nekretnine u centru, što je logično. No sada bilježimo opet sve veći interes za klasičnim građanskim stanovima sa visokim stropovima, jer ipak su to nekretnine s posebnom dozom šarma, a i lokacijski mnogima odgovara.”

Isto tako kvartovi poput Trešnjevke, Maksimira i Dubrave su oni s najvećim brojem upita.“


SONJINA PREPORUKA

U samom centru grada, u Draškovićevoj ulici, na prvom katu nalazi se stan s tri spavaće sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom, kupaonicom i lođom koja gleda na dvorišnu stranu. U stanu se još nalazi tzv. djevojačka soba, gostinjski wc i spremište. Kako stan ima dva posebna ulaza, tako se kupcima otvara mogućnost za dobivanje dva stana.

foto: Mirjana Mikulec nekretnine

foto: Mirjana Mikulec nekretnine

U urbanoj vili izgrađenoj 1996., na prvom katu,  nalazi se stan od 103 kvadrata. Sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe od kojih jedna ima veliku garderobu, kupaonice, gostinjskog wc-a, vešeraja i smočnice.

Veliki otvoreni prostor sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s kaminom. Stan krije dva balkona, terasu i ograđeni vrt. Višak stvari možete pospremiti u spremište od osam kvadrata u kojem je provedena struje.

foto: Božidar Prezelj

foto: Božidar Prezelj

No, dio građana Zagreba svoju sreću traži u sve popularnijem zagrebačkom prstenu pa se tako  u Brezovici, Odri, Rakitju mogu pronaći nekretnine veće kvadrature po prihvatljivim cijenama.

Marko Grubišić: „Kako svakodnevno svjedočimo tržište nekretnina je izrazito aktivno i brzo odgovara na promjene potrebe kupca i prodavatelja. Primjetan je porast potražnje stanova u centru grada, ali zahtjevi za novogradnjom su i dalje prisutni. Cijene novogradnje u centru grada nisu prihvatljive svim kupcima pa se kompromis pronalazi u mirnijim dijelovima, često samo desetak minuta vožnje od centra.

Foto: Kristina Kutleša / Unsplash

Naravno, dobra infrastruktura, prometna povezanost i sadržaji za ugodan život ostaju glavni prioriteti svim kupcima. Investitori su prepoznali potrebu tržišta i počeli graditi manje urbane vile sa samo nekoliko stanova. Zbog manjih troškova lokacije i veličine građevinskih terena naspram centra grada i sama cijena kvadrata u ovakvim projektima je povoljnija. Fleksibilnost investitora pri uređenju interijera po potrebi kupca je puno veća u manjim projektima pa oni ovakav princip rada prepoznaju kao priliku.“


MARKOVA PREPORUKA

Pravo jedan takav projekt naša agencija ima u ponudi, a nalazi se u Gračanima.

Idejno rješenje za stan u Gračanima

 

Idejno rješenje za stan u Gračanima

Zgrada je u visokom stupnju rohbaua s mogućnošću završnog uređenja po želji kupca. Nalazi se u mirnoj ulici okruženoj zelenilom i prirodom. Stanovi su orijentirani na sve četiri strane što im osigurava puno prirodnog svjetla i otvoreni pogled prema podsljemenskoj zelenoj zoni bez mogućnosti nove gradnje.

Prvi stan ukupne površine 105m2 sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe te kuhinje i dnevnog boravka u open space konceptu s terasom površine 4m2. Stanu pripada vrt površine 160m2, vanjsko stubište površine 6m2 i vanjsko parkirno mjesto površine 18m2. U vrtu je napravljena priprema za bazen.

Drugi stan je dvoetažni. Prva etaža se sastoji od hodnika, wc-a, radne sobe te blagavaonice, kuhinje i dnevnog boravka u open space konceptu s balkonom površine 4m2 i internim stubištem. Na drugoj etaži se nalaze hodnik, tri spavaće sobe i kupaonica. Ukupna površina stana S3 je 135m2 s vanjskim stubištem i podestom površine 9m2. Stanu pripadaju dva vanjska parkirna mjesto, svako površine po 18m2.


Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Pridružite nam se u kreiranju pete sezone emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“. Naši agenti očekuju vaš  poziv  na broj telefona +38512301330 ili e-mail poruku na info-nekretnine@mmi.hr

 

Komentari