MEĐU NAJBOLJIMA NA SVIJETU: projekt studija Mirjane Mikulec u finalu prestižne nagrade

Uređenje modernog penthousea u širem centru Zagreba studiju Mirjane Mikulec donijelo je ulazak u uži krug jedne od najuglednijih nagrada na svijetu. O kojoj je nagradi riječ, kako izgleda stan te kako i vi možete glasovati za njega, saznajte u nastavku!

 


Moderni stan za tročlanu obitelj na posljednjem katu zagrebačke novogradnje ušao je u finale prestižne međunarodne nagrade SBID International Design Awards (The Society of British International Design).

Riječ je o jednoj od najpoznatijih međunarodnih nagrada koje dodjeljuje struka za najbolja ostvarenja iz svijeta dizajna interijera kao i produkt dizajna.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Veliko priznanje za studio Mirjane Mikulec

Studio Mirjane Mikulec svoj je novi projekt, kojeg je vodila arhitektica Romana Musić prijavio na natječaj u kategoriji stambenih prostora. Projekt se u brojnoj konkurenciji našao u najužem krugu za osvajanje nagrade. Biti među najboljima na svijetu doista je veliko priznanje, a to nam je potvrdila i dizajnerica.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Svježe ideje u dizajnu interijera

‘Već i sama nominacija u finale ove poznate i vrijedne nagrade za naš studio je velika čast i privilegij. Sretni smo i zadovoljni jer je ono što radimo prepoznato i od strane struke. Ovo je svakako veliki poticaj da nastavimo dalje raditi projekte koji se prije svega sviđaju našim klijentima, ali i koji će donositi nove, svježe ideje u unutarnjem uređenju“, izjavila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Brojni projekti studija Mirjane Mikulec izvan Hrvatske

Studio Mirjana Mikulec interijeri je ponosni vlasnik nekoliko međunarodnih nagrada za uređenje interijera. Sve te nagrade bile su veliki vjetar u leđa da studio počne raditi projekte izvan Hrvatske. Dizajnerica Mirjana Mikulec sve češće boravi u Parizu gdje su tijeku realizacije nekoliko interijera.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Atraktivan penthouse u širem centru Zagreba

Stan od 160 kvadrata koji se našao u finalu SBID International Design Awards nalazi se u širem centru Zagreba. Riječ je o vrlo atraktivnoj lokaciji koja nudi privatnost i blizinu svih bitnih sadržaja za vlasnike.

Glavni adut stana koji se sastoji od velike dnevne zone otvorenog koncepta, dvije spavaće i jedne gostinjske sobe, garderobe te dvije kupaonice je velika terasa od 60 kvadrata koja nudi veličanstven pogled na grad.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Hodnik kao umjetnička galerija

Mnogima će pažnju privući dugački uski hodnik koji je postavljanjem slika poznatih suvremenih umjetnika pretvoren u svojevrsnu galeriju. Također, tu su i betonski stupovi i grede u dnevnom boravku koji su prema želji vlasnika ostali neobrađeni.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Iskren i prirodan interijer

Kako bi se unijela prirodnost i toplina u interijer u kojem vladaju svijetle neutralne nijanse s crnim akcentima, kroz cijeli stan provučen je element drva. Tako je postignut kontrast hladnih i toplih tonova i materijala. Uz minimalne izmjene u postojećem tlocrtu stvoren je iskren i prirodan interijer – ugodan, moderan i elegantan dom pročišćenih linija koji u potpunosti zadovoljava potrebe tročlane obitelji.

Ako vam se sviđa ovaj stan kliknite na LINK i dajte mu svoj glas. Zahvaljujemo 🙂

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić
Komentari