InDizajn Festival modernog doma otvara svoja vrata u rujnu

Četiri dana na 5.000 m2 bit će posvećena uređenju modernog doma

U organizaciji Mirjana Mikulec Interijera i RTL-a drugu godinu zaredom održat će se InDizajn – Festival modernog doma od 14. do 17. rujna u Areni Zagreb. Tijekom čeitri dana na 5.000 m2 najnovije trendove u dizajnu interijera i arhitekturi predstavit će brojni domaći i inozemni izlagači kako bi posjetiteljima omogućili da na jednom mjestu pronađu inspiraciju za uređenje vlastitog doma.

Foto: Sanjin Kaštelan

«Ne kaže se bez razloga kako je uređenje doma jedno od stresnijih situaciju u životu, stoga smo željeli ovim Festivalom svim našim posjetiteljima olakšati taj proces i ponuditi im brojna rješenja na jednom mjestu. Želja nam je okupiti stručnjake iz svih sfera vezanih uz uređenje doma s ciljem da Festival ima cjelovit pristup materiji, također želimo pokazati trendove koji nas očekuju u ovoj i sljedećoj godini.» naglasila je Mirjana Mikulec.

Elgrad, Perfecta dreams, Hansgroh

Foto: Sanjin Kaštelan

e, Lesnina, Galeković, Limarija Malić, Tece, Aquastil, iPrijevoz, Credo centar, Petrokov, Egle, IRA Commerce, Wienerberger, Audio dream, Knauf, Studio Sto A i mnogi drugi izložit će novitete iz svog asortimana, a svoje mjesto na najutjecajnijem sajmu interijera u Hrvatskoj i regiji mogu osigurati i svi ostali zainteresirani izlagači prijavom na www.indizajnsajam.hr.

I ove će godine Festival imati bogat sadržaj za sve posjetitelje pa će tako zaljubljenici u produkt dizajn moći razgledati i kupiti inovativne uratke najpoznatijih hrvatskih produkt dizajnera na Bazaru koji će zauzeti središnje mjesto na Festivalu. Neki od izlagača bit će Petraform, Woodoir, Močvarni hrast, Qushin, Stripe, Concrete Solutions, Le Prase, Affirmation Wall, Mirna Sišul, a svi zainteresirani mogu se prijaviti mailom na info@indizajn.hr.

Foto: Sanjin Kaštelan

Novost ove godine je suradnja s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika koje će predstaviti radove mladih umjetnika na temu interijera. Umjetnost je sastavni dio svakog doma, slike i skulpture svakom prostoru daju toplinu i potpis vlasnika, stoga će se radovi mladih umjetnika odlično uklopiti u holistički pristup uređenju doma koji predstavlja InDizajn Festival. Oris – kuća arhitekture i ove je godine partner InDizajn Festivala i bit će zadužen za brojna zanimljiva predavanja, panele i video projekcije vezane uz povijest arhitekture, ali i najnovija dostignuća u arhitekturi koja su obilježila proteklu godinu.

Foto: Sanjin Kaštelan

InDizajn Festival modernog doma je prijatelj djece, stoga su organizatori za najmlađe posjetitelje pripremili edukativne i zabavne radionice u Dječjem kutku koji će biti otvoren cijelo vrijeme trajanja Festivala.

Komentari