BESPLATAN MAKEOVER: imamo dobitnike nagradnog natječaja Iznenadi me

Na adresu InDizajna pristiglo je oko 500 prijava za nagradni natječaj Iznenadi me. Žiri ih je uspio sve pregledati i odabrao je šest dobitnika besplatnog preuređenja jedne prostorije u domu!


Popularni i sada već tradicionalni nagradni natječaj Iznenadi me, koji je bio raspisan u lipnju, ima i svoje dobitnike! No njih ovaj puta doista nije bilo lako odabrati budući da je na našu mail adresu pristiglo preko 500 prijava.

Neovisni stručni žiri, sastavljen od predstavnika InDizajna i Meblo Tradea, odabrao je šest prijava koje su ponudile zanimljiv i kreativan odgovor na zadano pitanje. Kriterij prilikom odabira bio je i izvedivost preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Meblo Tradea, budući da se u suradnji s njim makeover i realizira.

Sretnim dobitnicima InDizajn tim će osvježiti jednu prostoriju doma koju su prijavili na natječaj. Priloge o preuređenjima ćete moći vidjeti u 24. sezoni InDizajna koja kreće u listopadu na RTL-u!

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje osam sati, s određenim budžetom i asortimanom Meblo Tradea. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč prostornim, vremenskim i financijskim ograničenjima dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihov dom!


Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 24. sezoni “InDizajna”:

1. Marina Misir

2. Marko Veizović

3. Miro Tokić

4. Dragana Blazina

5. Biljana Rajki

6. Neda Ujević

 


Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo idući puta!

Komentari