PRIJAVITE SE NA HIT RADIONICU: naučite sami izraditi originalna uskršnja jaja od gipsa

Bliže se uskršnji blagdani, a s njima i ukrašavanje doma. Ako želite nešto novo i drugačije, pridružite se radionici u Školi za dizajn Mirjane Mikulec pod vodstvom dizajnera Nikole Pavlinića i naučite izrađivati uskršnja jaja od gipsa!

 

 


DIY ili ‘uradi sam’ projekti su popularniji nego ikada prije – o tome svjedoče, između ostaloga, radionice koje u prostoru Škole za dizajn interijera organizira tim dizajnerice Mirjane Mikulec. Svi volimo izrađivati i stvarati nešto svojim rukama te osjetiti zadovoljstvo dok gledamo ono što smo sami napravili.

Ujedno, radionice su prilika da unaprijedimo svoja umijeća, iskažemo kreativnost i opustimo se. U svakom slučaju, to je kvalitetno provedeno vrijeme u kojem činimo doista nešto dobro za sebe.

Foto: Privatni arhiv

Stoga će radionica izrade uskršnjih jaja od gipsa, koja su veliki hit, obradovati sve koji vole izrađivati dekoracije svojim rukama. Vjerujemo da će čak i oni koji nisu skloni ovakvim aktivnostima, kada ugledaju ova prekrasna i originalna jaja od gipsa, poželjeti biti u utorak, 12. travnja u 18.30 na radionici u prostoru Škole Mirjane Mikulec u Radničkoj 37a.

Polaznici radionice, za koju nije potrebno nikakvo predznanje, naučit će nešto novo pod vodstvom stilista i dizajnera Nikole Pavlinića, dobro se zabaviti i opustiti. A doma će ponijeti originalna jaja od gipsa koja će krasiti njihov dom za vrijeme blagdana. Također, ove sasvim posebne uskršnje dekoracije bit će divan poklon za drage ljude!

Voditelj radionice, stilist i dizajner Nikola Pavlinić / Foto: Privatni arhiv

Na radionicu 12. travnja koja se organizira u suradnji s Mastercardom, možete se prijaviti putem LINKA.

Ukoliko ste korisnik Mastercard® kartice, do svog mjesta možete doći i na platformi priceless.com, gdje za cijenu jedne kotizacije možete kupiti dvije – za sebe i dragu osobu s kojom uživate u stjecanju novih kreativnih vještina. Uz to, i vas i vašu pratnju Mastercard i Mirjana Mikulec Interijeri će dodatno iznenaditi posebnim poklonom.

Komentari