Nova posteljina Mirjane Mikulec: upečatljiv i efektan makeover spavaće sobe

Svatko ima omiljeni kutak u svome domu, a s novom neodoljivom linijom posteljine dizajnerice Mirjane Mikulec mnogima bi to mogla postati baš spavaća soba. Upoznajte nježnu i romantičnu Meadow te modernu i mladalačku Geometric

 

Usnuti se i probuditi u svježe opranoj ili novoj posteljini neprocjenjiv je osjećaj. Novi uzorci i teksture na materijalima od kojih su načinjene plahte, jastučnice i navlake doprinose uvelike atmosferi spavaće sobe kao i njezinoj stilskoj dimenziji.  Pored stvaranja osjećaja ugode, topline i opuštenosti, nove posteljine su detalj koji omogućava najefektniji i najbrži makeover u najintimnijoj zoni našega doma.

 

Foto: Family.hr

 

Vođena time, kao i dugogodišnjim iskustvom koje joj je pokazalo koliko su detalji u domu bitni, dizajnerica Mirjana Mikulec kreirala je novu liniju posteljine od saten pamuka.  U suradnji s Family.hr osmišljena su dva modela – romantična Meadow s nježnim i razigranim cvjetnim uzorkom i moderna Geometric s ravnim, pročišćenim linijama.

Osim trendi uzoraka koji će mjesto naći u spavaćim sobama uređenima u bilo kojem stilu, objema posteljinama zajednička je karakteristika dvostranost. Svaka posteljina naime ima dva lica s različitim varijantama uzorka, pa ćete se moći poigrati mijenjanjem njezina lica i naličja.

 

Foto: Ivana Niskota

 

“Željela sam kreirati posteljinu koja će upotpuniti našu postojeću ponudu te zadovoljiti različite ukuse i stilove, a prostoru donijeti kako harmoniju tako i svježinu. Ali i postići dojam da svatko poželi usnuti i probuditi se ušuškan našim novim posteljinama. Ovo posljednje svakako mi je bio najveći izazov i nadam se da sam uspjela u tome”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec dodajući kako je posteljinu moguće nabaviti u dvije veličine – 140×200 i 200×200..

Neka nova posteljina promijeni i osvježi lice vaše spavaonice kako bi to postalo mjesto idealno za mirne snove i predivna jutra.

Nove modele posteljine by Mirjana Mikulec potražite na family.hr ili mirjanamikulec.com

 

Foto: Ivana Niskota
Komentari