Druga sezona „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“: kreću nove uzbudljive potrage za nekretninama

Tržište nekretnina nikada ne miruje, a kreativna ekipa Mirjane Mikulec pripremila je nove zanimljive potrage za idealnim domom koje ćete gledati od subote 17. travnja u novoj, 2. sezoni emisije Tražimo dom

 

 

 

 

Zadnjih nekoliko mjeseci bilo je tu novih potresa, a i samoj pandemiji ne nazire se kraj… ipak, tržište nekretnina nije stalo, već su se samo promijenili prioriteti pri potražnji – posebno što se tiče Zagreba. U drugoj sezoni emisije ‘‘Tražimo dom s Mirjanom Mikulec’‘ agenti i dizajneri vode vas van Zagreba pa se tako potraga proširila prema Dugom Selu, Sesvetskom Kraljevcu, Velikoj Gorici, Karlovcu, Krapinskim Toplicama te Marofu. Nove epizode moći ćete gledati subotom u 10:50 sati od 17. travnja na RTL-u.

U drugoj sezoni ćemo iz epizode u epizodu gledati zanimljive profile ljudi kojima treba pomoć stručnjaka u potrazi za idealnim domom – bilo da je riječ o agentima, građevinarima, pa i bankarima, a svim sudionicima se pristupa na individualan način. Gledat ćemo kako mladi inženjer građevine traži svoj prvi stan, kako obitelj iz Zagreba s dvoje djece kupuje kuću na selu, kao i potragu mlade obitelji kojoj treba više mjesta zbog dolaska još jednog člana…

Agenti, dizajneri i arhitekti iz nove sez0ne “Tražimo dom s Mirjanom Mikulec” Foto: Darko Mihalić

Bit će zanimljivo pratiti potragu kandidata u drugoj sezoni hit emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec jer su neki od njih zaista i pronašli svoj idealan dom.

U prvoj sezoni je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec sa svojim timom arhitekata predstavila novu uslugu na tržištu tzv. “STAGING”. Riječ je o usluzi privremenog opremanja stanova namještajem i detaljima bilo da je riječ o najmu ili prodaji. Budući da većina kupaca teško može zamisliti kako će prostor izgledati kad se opremi i koliko tu zapravo namještaja stane, oprema se prostorija u domu kako bi  klijenti dobili dojam kako njihov budući dom može izgledati.

I u drugoj sezoni vidjet ćemo kako je studio Mirjane Mikulec unaprijedio nekretnine i tako povećao njihovu vrijednost. Protekle godine svi smo postali svjesniji zašto u svoje nekretnine treba ulagati i brinuti, ne samo kako bi spriječili dugoročnu štetu.

Više informacija možete saznati i na društvenim mrežama Tražimo dom na Facebooku ili Instagramu a sve epizode možete pratiti i web stranici nekretnine.mirjanamikulec.com kao i na Youtube kanalu.

Mirjana MIkulec nekretnine

Komentari