“Svemirski” stolići iz radionice Hanczar studija

U jednom od svojih najnovijih radova Szymon Hanczar i Magdalena Garncarz, udružili su kreativne snage i stvorili pravi fenomen u industriji namještaja – stoliće NLO!

Inače, tri su stolića iz NLO serije napravljeni od nepotrebnog otpadnog materijala u jednoj tvornici – kako je naručitelj za kojeg su radili imao prilično visoke standarde kvalitete i odbijao sve što je imalo odstuaplo od želene forme, obim “otpada” bio je prilično velik. I dok su tvornica i naručitelj vidjeli nepotreban otpad, dizajneri koji su se uključili u projekt gospodarenja otpadom, iskoristili su priliku da stvore nešto novo. Rezultat toga su tri tri stolića s razlličitim gornjim plohama i visinama nogu.

hanczar studio

Kreativni dvojac koji živi i stvara u Wroclawu pod okriljem studija Hanczar tako je stvorio komade namještaja koji izgledom podsjećaju na populatne leteće tanjure – sve tri varijante imaju dvije plohe – gornju i donju koja može poslužiti kao dodatan prostor za odlaganje stvari.

Stolići se razlikuju u visini i širini pa tako onaj najviši može poslužiti kao pomoćni stolić, dok najniži – ujedno i najširi-  može i samostalno funkcionirati kao stolić za dnevni boravak.

hanczar studio
hanczar studio
Komentari