VITKA I ELEGANTNA: nova AXOR slavina izgleda senzacionalno. I usto je još štedljiva!

U Kući arhitekture Oris u Zagrebu održana je ekskluzivna večera „AXOR i prijatelji“ u organizaciji zagrebačkog ureda tvrtke Hansgrohe grupa.

 


U ugodnom okruženju, uz dobru glazbu i fine zalogaje okupilo se 30-ak stručnjaka i arhitekata, prijatelja branda, na inspirativnoj prezentaciji ovogodišnjeg noviteta iz dizajnerske radionice AXOR. Od renomiranih imena zagrebačke arhitektonske scene, koji su svoji dolaskom uveličali ovu večer, možemo izdvojiti arhitekte iz poznatih ureda Dva arhitekta Ćurković, Proarh, 3 LHD, ARHIV, Atellior… Sve prisutne kratko su pozdravili g. Krešimir Hazler, direktor Adriatic regije, Hansgrohe grupa te gđa. Helena Ježić, marketing manager Adriatic regije Hansgrohe grupa.

FOTO: HANSGROHE

Prezentacija koju je održao gospodin Michael Kiolbassa, jedan od začetnika brenda AXOR, upotpunjavali su izloženi AXOR proizvodi uključujući i novi model slavine za umivaonike Citterio C. U uvodu se osvrnuo na razvoj branda AXOR i podsjetio na početke i značajne trenutke u razvoju proizvoda tvrtke Hansgrohe grupa.

AXOR je renomirani brand, dio Hansgrohe grupe, poznat po svojoj luksuznoj opremi za kupaonice i kuhinje, te sinonim za visoku kvalitetu, inovativni dizajn i besprijekornu funkcionalnost. Osnovan je 1993. godine te se vrlo brzo etablirao kao lider na tržištu, zahvaljujući suradnji s renomiranim dizajnerima i arhitektima te posvećenosti detaljima i vrhunskoj izradi.

DIZAJNERICA MIRJANA MIKULEC, HELENA JEŽIĆ IZ ZAGREBAČKOG UREDA HANSGROHEA  I MARCELO LOPES MOREIRA, VODITELJ PRODAJE ZA JUGOISTOČNU EUROPU HANSGROHE GRUPE / FOTO: HANSGROHE

Strategija suradnje s vodećim dizajnerima

AXOR je osnovan kao premium segment unutar Hansgrohe grupe, s ciljem stvaranja ekskluzivnih proizvoda za kupaonice i kuhinje. Fokus je bio na inovacijama, estetici i funkcionalnosti. Jedna od ključnih strategija AXOR-a bila je suradnja s vodećim svjetskim dizajnerima. Među njima su poznata imena kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola i Barber & Osgerby.

FOTO: HANSGROHE

Ove suradnje rezultirale su jedinstvenim kolekcijama koje kombiniraju vrhunski dizajn s najnovijim tehnologijama. Također bitno je naglasiti da je u proizvodnji AXOR proizvoda veliki udjel ručnog rada, što ih svrstava u sam vrh dizajnerskog zanatstva.

Mogućnost personalizacije provlači se kroz sve linije proizvoda, a posebno se može istaknuti mogućnost tailor made dizajnerskih rješenja detalja i završnih obrada putem usluge AXOR Signature. Spoj njemačkog inženjerstva i estetike svjetskih dizajnerskih vizionara ogleda se u svim AXOR linijama proizvoda koje se proizvode u Njemačkoj.

FOTO: HANSGROHE

Predstavljanje novog proizvoda Citterio C

Najvažniji povod okupljanja na večeri „AXOR i prijatelji“ bilo je predstavljanje nove linije kupaonskih proizvoda Citterio C koja je nastala u suradnji sa svjetski poznatim dizajnerom Antonio Citterioom. Vitka, elegantna i izuzetno rafinirana, nova AXOR Citterio C slavina za umivaonik predstavlja reinterpretaciju za novu eru koja zahtijeva sve više udobnosti i individualnosti za sve manje kupaonske prostore.

FOTO: HANSGROHE

Minimalističkog duha, s mekim konturama i senzualnim oblikom, slavina poziva na dodir dok privlači pogled iz svakog kuta. Njezin prepoznatljiv detalj, fini kosi rub koji okružuje izlaz i ručku, proteže se na sve komade u kolekciji. Posebna, ali diskretna, AXOR Citterio C se uklapa u bilo koju kupaonsku atmosferu. Za one koji žele osobniji dojam, ručke su dostupne u jedinstvenom uzorku cubic, linear i rombic reza kao standard i drugim unaprijed definiranim teksturiranim uzorcima putem AXOR Signature, kao i u cijelom rasponu AXOR FinishPlus površina.

FOTO: HANSGROHE

Vitka forma minimalističkog dizajna upotpunjena je funkcijom štednje vode CoolStart i protokom od samo 5 L/min. Na kadi, kao i na umivaoniku, slavine dolaze u različitim siluetama i veličinama. Kolekcija također uključuje opremu za tuš, osiguravajući koherentni dizajnerski jezik u cijeloj kupaonici.

AXOR je predan održivosti i ekološkoj odgovornosti. Proizvodi se izrađuju s ciljem smanjenja potrošnje resursa i minimalnog utjecaja na okoliš pa uz EcoSmart tehnologiju doprinose očuvanju okoliša.

FOTO: HANSGROHE

Prisutni u  high end hotelima i rezidencijama

AXOR je prisutan diljem svijeta, s proizvodima koji se nalaze u luksuznim hotelima, rezidencijama, te komercijalnim i javnim objektima. Njihova rješenja za kupaonice i kuhinje prepoznata su po izvrsnosti u dizajnu i funkcionalnosti, što ih čini preferiranim izborom arhitekata i dizajnera.

 


PROMO

 

Komentari