NOVA PRILIKA: prijavite se i osvojite besplatno preuređenje jedne prostorije u domu

Pripreme za proljetnu, 21. sezonu emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, uključuju i nagradni natječaj Iznenadi me u kojem u suradnji s tvrtkom Meblo Trade preuređujemo neku od prostorija u vašem domu. Saznajte u nastavku kako se možete prijaviti i ostvariti svoje želje!

 


Iza emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec je stotine priloga u kojima smo nastojali donijeti novu dozu dobrih interijera, inspiracija, ideja i savjeta. No, posebno mjesto ipak zauzimaju prilozi u kojima radimo humanitarne makeovere ili darujemo naše gledatelje preobrazbom njihova doma. Nastojimo tako riješiti njihove estetske i praktične dileme i probleme u životnom prostoru.

U novoj 21. sezoni, koja kreće na proljeće, u rubrici Iznenadi me 8 gledatelja ćemo, razveseliti besplatnim preuređenjem jedne prostorije u domu. Želite li biti jedan od sretnika koji će osvojiti nagradno preuređenje, prijavite se putem LINKA, priložite fotografije prostorije koju želite preurediti i objasnite zašto baš vi zaslužujete biti odabrani dobitnici.

Pored kreativnosti u odgovoru na zadano pitanje, žiri će se u odabiru ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Meblo Tradea, budući da se u suradnji s njim prilog i realizira.

Foto: Marko Cindrić

Svako nagradno preuređenje vrijedno je najmanje 5000 kuna, a prijave su otvorene od 20. do 26. siječnja. U prijavi za nagradni natječaj možete također saznati i sve o uvjetima natječaja.

Kako bismo dodatno inspirirali one neodlučne, nudimo u nastavku nekoliko fotografija naših nagradnih preuređenja koje smo ostvarili u prošlim sezonama emisije.

Sretno svima!

Komentari