Dixon predstavio kolekciju dodataka za kuhinje i kupaonice

Slavni britanski dizajner poznat po karakterističnim rasvjetnim tijelima kreirao je liniju proizvoda za kuhinje i kupaonice.

Kako je oduvijek, kaže, gajio interes za sve aspekte življenja i stanovanja, ove godine fokus je na kuhinjskim sudoperima i umivaonicima te vodootpornom namještaju i rasvjeti.

Tom Dixon

“Radili smo na mnogim projektima kao što su hotelske kupaonice, spa centri, apartmani i restorani, tako smo otkrili svojevrsnu strast prema kupaonicama i kuhinjama. Nakon što bismo odradili na teže i zahtjevnije projekte rasvjete ili dizajna interijera, projekti su na se doimali nepotpunima…zato je ideja o liniji sredstava za čišćenje i njegu bila nekako prirodna”, istaknuo je Tom Dixon.

Tom Dixon

Nova Washing! kolekcija tako uključuje gelove za čišćenje, kreme za ruke, sredstva za pranje ruku, gift setove inspirirane Dixonovim prepoznatljivim mirisima kao što su London, Royalty ili Orientalist. Tu su i mramorni elementi za spremanje i odlaganje stvari i rasvjetna tijela bakrenog sjaja. Cijela je kolekcija namijenjena vlažnim prostorijama, pa je tako svaki artikl otporan na vodu.

Tom Dixon

Kolekcija će službeno biti predstavljena na pariškom Maison et Objetu koji traje od 21. do 24. siječnja.

Tom Dixon
Tom Dixon
Tom Dixon
Tom Dixon
Komentari