JESTE LI SPREMNI? Kreću nove epizode InDizajna i Tražimo dom

U nedjelju, 20. ožujka kreće InDizajn, prva i najdugovječnija emisija iz svijeta interijera na našim prostorima, a u subotu, 2. travnja emisija iz svijeta nekretnina i uređenja interijera Tražimo dom. Saznajte što donose nove epizode emisija pod kreativnom palicom Mirjane Mikulec.

 

 


Sretna vijest za sve ljubitelje interijera, arhitekture, nekretnina i DIY projekata, kao i sve one koji se spremaju na (pre)uređenje svoga doma i u potrazi su za idejama, savjetima i inspiracijom: kreću nove sezone emisija InDizajn i Tražimo dom.

U 21. sezoni InDizajna u prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas atraktivni dizajnerski prostori koje potpisuje tim dizajnerice Mirjane Mikulec, ali i drugi studiji. U potrazi za novim i impresivnim prostorima, Mirjana Mikulec nastavila je sa svojom ekipom posjećivati svjetske prijestolnice. Nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Stockholma, Lisabona i Beča, zaputila se u Pariz i pronašla četiri interijera koja donose sjajna dizajnerska i arhitektonska rješenja.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto Darko Mihalić

Pored domaćih i pariških interijera, gledatelje očekuju i omiljene rubrike Iznenadi me s nagradnim preuređenjima prostora, korisni Blic savjeti te Uradi sam u kojoj donosimo ideje kako svatko može sam napraviti veliku transformaciju u svome domu. Nova sezona donosi i povratak popularne rubrike Dizajner na jedan dan u kojoj gledatelji pokazuju svoje umijeće i snalažljivost u uređenju interijera.

“Uvijek nastojimo biti bolji, aktualniji i zanimljiviji našim gledateljima. U osmišljavanju priloga nastojimo osluškivati njihove želje te ponuditi ono što ih  zanima i što će im biti inspirativno, ali i pokazati kako izgleda stvaranje interijera i od početka do kraja te ih upoznati s novitetima. Vjerujem da će i u novoj sezoni svatko pronaći i dobiti nešto korisno, neovisno o svome ukusu ili budžetu“, ističe Mirjana Mikulec, ne krijući zadovoljstvo što je njezin drugi tv projekt, Tražimo dom uspješno zaživio i uskoro, 2. travnja, uplovljava u 4. sezonu subotom ujutro na RTL-u.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto Darko Mihalić

„Krenuli smo u doista neizvjesno vrijeme pandemije, ali rizik i trud su nam se isplatili jer smo kreirali jedinstven tv format na našim prostorima. U dosadašnje tri sezone emisije Tražimo dom pokazano je 70 nekretnina i ostvareno 15 prodaja, s čime smo i više nego zadovoljni“, objašnjava dizajnerica.

Emisija Tražimo dom i u novoj sezoni nastavlja pomagati gledateljima pronaći dom po njihovoj mjeri, a usto i gledatelje savjetovati o svemu što je vezano uz tržište nekretnina – od kretanja cijena, trendova pa do toga kako preurediti nekretninu kako bi se što uspješnije prodala.

 

Tražimo dom / Foto Darko Mihalić

Mladi par koji traži svoju prvu nekretninu, učitelj razredne nastave i mlada obitelj samo su neki od kandidata čije avanture ćemo pratiti u četvrtoj sezoni. Ako ste i vi u potrazi za domom iz snova, javite se  na nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone.

 

Komentari