Ovo ne smijete propustiti: humanitarni buvljak s poznatima na InDizajn sajmu

S nestrpljenjem čekamo otvorenje 4. po redu InDizajn – Festivala modernog doma koji će se održati od 26. do 29. rujna u sportskoj dvorani Arena Zagreb! Ove godine sajam će obogatiti Humanitarni buvljak s poznatima, akcija u kojoj poznati nude svoje osobne predmete, a prikupljena sredstva odlaze za aktivnosti udruge Nismo same

 

 

 

Osim što sve posjetitelje sajma očekuje je bogata ponuda, popusti, razni noviteti iz svijeta interijera ali i nagradna igra s fondom većim od 100 000 kuna, InDizajn tim na čelu s dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec, ove godine prvi puta surađuje s Udrugom žena NISMO SAMEoboljelih i liječenih od raka.

Tako će svi posjetitelji za vrijeme sajma moći posjetiti „Humanitarni buvljak s poznatima“ gdje su mnogi od njih izdvojili neki od svojih osobnih predmeta poput dizajnerskih haljina, torbica, autorskih knjiga, te mnogih drugih zanimljivih stvarčica koje bi se mogle naći i u vašem vlasništvu. Humanitarki su se odazvala mnoga poznata lica među kojima su glazbenice Indira Levak,  Danijela Martinović, voditeljica Renata Sopek, blogerica Ella Dvornik, bivša pjevačica Viktorija Rađa, TV voditeljica Karmela Vukov-Colić, glumica Mateja Elezović Brdar, pisac i kolumnist Bruno Šimleša, a među njima i naša Mirjana Mikulec:

“Volim pomagati drugima i ni sekunde nisam premišljala o sudjelovanju. Nadam se da će moja haljina s potpisom Sonje Lamut nekoga usrećiti i nekome olakšati odlazak na kemoterapiju”.

 

Mirjana Mikulec / Foto: Darko Mihalić

 

Svoj doprinos donacijom odjeće, knjiga, albuma i drugih stvari dali su i Ivanka Mazurkijević, Mrle, Zdenka Kovačiček, Pero Galić iz Opće opasnosti, Đurđica Vorkapić, Robert Knjaz, Tina Kresnik iz Parnog valjka, Mia Begović, Emilija Kokić, Ana Vilenica, Nives Celzijus, Luka Nižetić, Petra Radin, Marina Vujčić, Jole, Lana Kos, Antonela Marić, Tonči Huljić, Mario Petreković, Davor Gobac, Tarik Filipović, Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Ida Prester, Jadranka Ivaniš Yaya, Ivan Dečak, Jelena Rozga i mnogi drugi.

Cilj je prikupiti dodatni novac za projekt taksi prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju i s kemoterapije „Nisi sama – ideš s nama!“. Sav novac prikupljen tijekom akcije uplaćuje se isključivo na humanitarni račun udruge, a svi  troškovi javni su i transparentni. Udrugu i projekt pokrenula je novinarka Ivana Kalogjera nakon što se osobno suočila s dijagnozom raka dojke te tijekom liječenja uvidjela da je jedan od najvećih problema ženama dolazak i odlazak s kemoterapije, a za što u našem zdravstvenom sustavu ne postoji rješenje.

 

InDizajn

Osim vrijednih nagrada, posjetitelje na InDizajn sajmu – Festivalu modernoga doma čeka i bogat program koji uključuje kreativne radionice by Bauhaus za sve one željne stjecanja dodatnih znanja i vještina, a dok ste vi zauzeti istraživanjem ponude više od 80 izlagača, vaši mališani mogu nesmetano uživati na Dječjem kutku by Kraš s posebno osmišljenim programom baš po njihovoj mjeri.

Ljubitelji umjetnosti doći će na svoje sa Cash&Carry by HEP, izložbom radova mladih nada hrvatske likovne scene u organizaciji studenata zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti, a ljubitelji produkt dizajna uživat će u bogatoj ponudi Bazara, gdje radove nude domaći kreativci. Inače, cijeli događaj je po pokroviteljstvom Grada Zagreba i Hrvatske gospodarske komore.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

 

Komentari