Nove svijeće Mirjane Mikulec: savršen detalj za dom u hladnim danima

Poznata dizajnerica interijera svoju kolekciju mirisnih svijeća obogatila je trima novim modelima. Neodoljivi mirisi zagrijat će svaki dom i unijeti opuštajuću atmosferu, što ih čini idealnima za mjesece koji su pred nama. Saznajte gdje možete potražiti Shabby, Rustic i Boho!

 

Svjetlo dana ugledale su tri nove svijeće s potpisom poznate dizajnerice Mirjane Mikulec. Paralelno s projektiranjem interijera i kreiranjem emisije ‘InDizajn’ dizajnerica kontinuirano radi na svojoj drugoj velikoj ljubavi, a to je produkt dizajn koji se sastoji od detalja za dom. Pored svijeća, tu je nekoliko linija posteljina, pribora za jelo, ručnika te knjiga o uređenju interijera.

 

Foto: Darko Mihalić

 

“Već dugo razmišljam o tome kako svaki stil uređenja nosi svoja tipična obilježja, bilo da je riječ o bojama, materijalima, atmosferi ili rasvjeti, a kako su mirisi točka na i svakog prostora, željela sam osmisliti mirise koji bi se savršeno nadopunjavali s pojedinim stilovima. Tako su nastale ove tri kombinacije mirisa, Shabby, Boho i Rustic” – objašnjava Mirjana koja je prvu liniju svijeća lansirala prije nekoliko godina. Tada predstavljene kombinacije mirisa “smjestila” je u limene kantice za boje i nazvala ih prema tkaninama, a kako njihova popularnost i dalje ne jenjava, logičan potez bilo je proširivanje linije.

 

Foto: Saša Lisjak

Shabby, Boho i Rustic u sebi kriju mirisne note koje jamče savršen ugođaj ovisno o tome koji stil uređenja vlada prostorom, a dizajnerica interijera premijerno ih je predstavila na nedavno održanom InDizajn – festivalu modernog doma.

Miris Shabby svojim će se slatkastim notama idealno uklopiti u interijere u kojima kao da je vrijeme stalo i pričaju o nekim minulim vremenima. Rustic je savršen odabir za sve prostore koji odišu toplinom doma i starinskim štihom, dok će posljednji u nizu, Boho, idealno prožeti prostorije doma onih koji vole jednostavnost, prirodnost i spontanost.

 

Foto: Saša Lisjak

Nove mirisne svijeće po cijeni od 29,90 kuna možete potražiti na web stranici mirjanamikulec.com, Bipi i DM-u.

Komentari