INTERIJERI NISU SAMO NAMJEŠTAJ: dođite na sajam InDizajn i pronađite sve za svoja četiri zida

Dok nekako najviše pažnje pri opremanju doma nesumnjivo plijene atraktivni komadi namještaja kojima možemo oplemeniti svoj dom, ono što je stvarno važno za naša četiri zida su upravo to – zidovi i kvalitetni gradivni materijali. Na sajmu InDizajn od 26. do 29. rujna potražite sve za opremanje svog doma po atraktivnim cijenama i upoznajte se s asortimanom naših izlagača.

 

 

Knauf ne treba posebno predstavljati – svima dobro poznate gips-kartonske ploče pod ovim nazivom više nitko ni ne zna, već je uvriježen i popularan naziv ove renomirane tvrtke postao sinonim. No, takozvane knauf pločice nisu jedino što ova poznata tvrtka nudi. Knauf nudi sve što nam je potrebno za fasade, obradu svih površina, žbuku, podove, polaganje keramike, ali i cjelovita gotova rješenja za spuštene stropove, klizna vrata i sl.

 

Foto: Knauf

 

Beton Lučko još je jedno dobro poznato ime iza čijeg naziva stoji cijeli niz proizvoda čiji je zajednički nazivnik upravo beton. Proizvodi od tog nezaobilaznog materijala s potpisom Beton Lučko nalaze se gotovo u svakom gradu Lijepe Naše – bilo da je riječ o zatvaranju tramvajskih kolosijeka u Zagrebu i Osijeku ili pak o dekorativnom opločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, ali i obiteljskih dvorišta, a upravo će na ovaj dio asortimana staviti naglasak prilikom izlaganja na sajmu InDizajn – Festival modernog doma.

Foto: Beton Lučko

 

Širokom paletom proizvoda može se pohvaliti i Samoborka. Ova renomirana tvrtka iza sebe ima više od 100 godina tradicije, pa ni ne čudi što su se pozicionirali u pravog tržišnog lidera kada je riječ o proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda, ali i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju. Samo u posljednjih desetak godina tvrtka je uložila više desetaka milijuna eura u nove  proizvodne kapacitete pa je Samoborka postala jednom od najmodernijih tvornica ove vrste u Europi.

Foto: Samoborka

 

Vjernu klijentelu i osigurala je i tvrtka Saint-Gobain, inače svjetski lider u proizvodnji građevinskog materijala i na cijelom građevinskom tržištu. Saint-Gobain dizajnira, proizvodi i distribuira visokoučinkovite građevinske materijale, a posebnu pozornost pridaje inovativnim rješenjima za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući svojim materijalima, Saint Gobain nudi sveobuhvatna rješenja za kvalitetu, ali i učinkovitu i održivu stambenu ugodnost diljem svijeta.

 

Foto: Saint-Gobain Glass

 

ISO SPAN je tvrtka koja u čijem su fokusu drvobetonski proizvodi koji, kako kažu, spajaju najbolje iz dvaju svjetova – drvo i kamen na moderan i prema budućnosti orijentiran način. Drvobetonski blokovi odličan su proizvod koji osigurava trajnost i pouzdanost u gradnji, a neke od važnijih prednosti koje svakako treba uzeti u obzir su zaštita od buke, akumuliranje topline, izolacija zvuka i difuzija vodene pare, ali i vatrootpornost i sigurnost od potresa. Valja spomenuti i da drvobetonski blokovi i ploče nas dovode jedan korak bliže ekološkom cilju smanjenja ispuštanja CO2 u atmosferu.

 

Foto: ISO SPAN

 

InDizajn – Festival modernog doma po četvrti put održava se u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29.rujna kojeg su poduprli Hrvatska gospodarska komora, kao i Grad Zagreb. Četverodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne na posebno istaknutom “Bazaru” i još mnogo toga. Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, a humanitarni karakter ima i izložba studenata ALU u Zagrebu koji će se predstaviti u sklopu hvaljenog projekta Cash&Carry by HEP. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku by Kraš gdje ih očekuje bogat animatorski program.

InDizajn

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

Komentari