BACK TO SCHOOL: H&M Home ima super kolekciju za povratak u školsku rutinu

Kako nam se ljeto bliži kraju, tako polako već počinjemo razmišljati o pripremama za jesen. Uređenje dječjih soba mnogim je roditeljima jedan od zadataka s kojim se moraju uskoro uhvatiti ukoštac, a švedski gigant olakšao je ovaj zadatak svojom novom kolekcijom. Zabavna, inspirativna i maštovita, H&M Home back-to-school kolekcija prepuna je simpatičnih i vibrantnih komada koji će osvojiti one male, ali i velike.

 


Svaki je komad iz kolekcije, kako ističu iz H&M-a, pažljivo osmišljan da djeci olakša tranziciju u novo godišnje doba, rutinu i školske zadatke, ali i zamjenu aktivnosti na otvorenom s onima unutar četiri zida.

KAO IZ BAJKE: ovaj brend ima najslađi namještaj za dječje sobe

U kolekciji se tako ističu komadi s motivom djeci uvijek atraktivnih dinosaura. Dizajnirani da potaknu dječju maštu, ovi komadi će zasigurno mališane u mislima “prebaciti” u neku davnu eru punu uzbuđenja i avantura. U kolekciji je posteljina, tepih i plišanci inspirirani ovim izumrlim stvorenjima, ali tu su i motivi srca, voća, zvijezda i sl.

PET ZLATNIH SAVJETA I HRPA INSPIRACIJE: dječje sobe koje će zadovoljiti sve zahtjeve

S druge strane, roditelji će znati cijeniti ideje za organizaciju i spremanje gore navedenih stvari s potpisom švedskog giganta. Svestrani i korisni komadi za skladištenje stvari i police će olakšati spremanje igračaka. Pritom će i držati dječju sobu podalje od totalnog kaosa.

BEZ RUŽIČASTE I SVIJETLOPLAVE: brzinsko uređenje dječje sobe u razigranim, ali neočekivanim nijansama

Napokon, kolekcija je zaokružena šalicama i tanjurima s motivom lica u intenzivnim bojama. Oni  će, bez sumnje, dašak kreativnosti unijeti i na blagovaonski stol.

U nastavku pogledajte naše favorite!

Foto: H&M Home

 

Komentari