TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC: od subote, 2. travnja nastavlja se potraga za idealnom nekretninom

Tim emisije „Tražimo dom“ vođen dizajnericom Mirjanom Mikulec već nekoliko mjeseci vrijedno radi na snimanju nove, četvrte sezone. Prvu epizodu moći ćete vidjeti već ovu subotu, 2. travnja na RTL-u.

 


Potraga za nekretninom vrlo često zna biti iscrpljujuća i zbunjujuća, a osim toga zahtjeva puno vremena. Upravo zato u svakoj epizodi emisije „Tražimo dom“ stoji cijeli tim stručnjaka kako bi kandidatima maksimalno olakšali ovu vrlo važnu životnu odluku. Agenti s bogatim iskustvom koji poznaju tržište, arhitekti koji interijere pripremaju za pokazivanje, kako bi kandidati mogli doživjeti nekretninu u najboljem svijetlu, prate kandidate na svakom koraku.

Osim njih, po potrebi se uključuju  i ostali stručnjaci kako bi bili sigurni da će sve proći u najboljem redu.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

U tri sezone koje pokazano je  čak 70 nekretnina, ostvareno 15 prodaja, a za emitiranje koje je trajalo nešto više od 12 sati snimano je više od 106 dana. A sada nas, od 2. travnja, očekuje 10 novih epizoda i u svakoj kandidat u potrazi za svojim domom.

„Jako se veselim novoj sezoni emisije „Tražimo dom“, realizacija emisije, odnosno prve sezone započela je u teškim okolnostima zbog svega što se događalo protekih dvije godine pa sam samim time još ponosnija na cijeli tim. Pozitivne reakcije prije svega kandidata, potom gledatelja, ali i suradnika daju nam vjetra u leđa pa će nove epizode sigurna sam biti još uzbudljivije“ kazala je Mirjana Mikulec.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Mladi par koji traži svoju prvu nekretninu, učitelj razredne nastave i mlada obitelj samo su neki od kandidata čije avanture ćemo pratiti u četvrtoj sezoni. Ako ste i vi u potrazi za domom iz snova, javite se na nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Nova sezona dat će opet priliku mladim budućim dizajnerima. Naime, u 2. sezoni ekipa emisije Tražimo dom testirala je brzinu, kretivnost i snalažljivost polaznika smjera dizajner interijera u Školi za dizajn Mirjane Mikulec. I u ovoj sezoni neki od njih dobit će priliku urediti nekoliko interijera koje ćemo pokazati kandidatima!

TRAŽIMO DOM / foto: Darko Mihalić
Komentari