Mirjana Mikulec i Sanja Muzaferija gošće nadolazećih “Ženskih priča”

Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i vidikovac Zagreb Eye nastavljaju s novim pričama zanimljivih žena u programu Ženska priča. Sljedeće su gošće ove književne večeri Sanja Muzaferija i Mirjana Mikulec, a održat će se 22. ožujka 2016. u 20:00 sati,  na lokaciji Zagreb 360.

Mirjana Mikulec jedna je od vodećih dizajnera interijera u Hrvatskoj, ali i šire. Iza nje i njenog dizajnerskog studija Mirjana Mikulec interijeri danas stoji više od 500 projekata diljem zemlje i inozemstva. Svoje znanje i iskustvo nesebično je podijelila s javnosti pretočivši ga u deset knjiga o uređenju interijera. Mirjanine knjige namijenjene su svima koji žele unijeti kreativne promjene, raznolikost i poboljšati funkcionalnost svog stana. Uz to, knjige će svojim konkretnim savjetima pomoći i da se uvelike uštedi vrijeme, živci i novac. Kao što sama Mirjana često ističe – „cilj mojih knjiga je ohrabriti, odnosno pomoći svima uvidjeti da uređenje interijera ne mora biti kompliciran, već vrlo kreativan i zabavan proces stvaranja vlastitog okoliša – po vlastitoj mjeri svakoga od nas“.

Pozivnica

Druga gošća Ženske priče, Sanja Muzaferija, urednica je, novinarka i ljubiteljica vina. Od hrvatskog izdanja Cosmopolitana, preko Gala Stylea i Playboya koje je trajno obilježila svojom uredničkom vještinom i novinarskom znatiželjom. Aktivno surađuje u glossy izdanjima svih hrvatskih izdavačkih kuća, a prije više od četiri godine iz hobija je osnovala sve uspješniju udrugu Women on Wine (Žene i Vino) čija je vrlo aktivna predsjednica, s ciljem osnaženja ženske vinske scene u Hrvatskoj. Objavila je tri knjige: Sretni stanovi, Od kiča do campa – strategije subverzije i Knjigu o siru, a kroz svoje tekstove, intervjue i knjige dugogodišnja je promotorica profinjenog lifestylea. Sanja Muzaferija, energična je i maštovita, prepuna ideja, koje na sreću s puno kreativnosti i profesionalnosti provodi u djelo.

Uživajte s nama u nastavku Ženske priče s dvije zanimljive žene, Mirjanom Mikulec i Sanjom Muzaferijom uz sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić koja iz svake svoje gošće izvuče uvijek ono najbolje i najzanimljivije. Uživajmo zajedno u još jednoj Ženskoj priči i kupite njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

Obavezna je rezervacija stola na zenskaprica@zagreb360.hr ili telefonski na broj 099/758-9934.

Komentari