Otkrili smo klasični industrijski dizajn s modernom funkcionalnošću

Inspiracija za novu kolekciju AXOR-a izvire u industrijskom dizajnu ranog 20. stoljeća

Suradnja profesionalaca iz različitih branši često rezultira jedinstvenim rješenjima visoke estetike i funkcionalnosti. Na isti se način udružio tim robne marke Axor i dizajnerskog ureda Phoenix Design iz Stuttgarta koji je do sada osvojio više od 700 nagrada za dizajn proizvoda. Kao vrhunski rezultat zajedničkog rada nastala je kolekcija „Axor Montreux“, ekskluzivna dizajnerska linija proizvoda za kupaonice i kuhinje vrhunske kvalitete. u maniri prvih industrijski proizvedenih oprema. U kolekciji se na autentičan način povezuje dizajn razdoblja ranog 20. stoljeća s novitetima koje nudi moderna tehnologija.

Autentična do najsitnijih detalja, kolekcija „Axor Montreux“, uspješno povezuje tradiciju i suvremena tehnološka postignuća te ulazak u kupaonicu pretvara u uzbudljivo putovanje kroz vrijeme. Suptilna interakcija dekorativnih elemenata u vidu šarmantnih stilskih detalja te skladnih proporcija, doprinosi sveukupnoj atraktivnosti opreme i odgovarajućih dodataka. Dokaz spoja tradicionalnog i modernog su i elementi industrijskog dizajna poput cijevi i ventila, koji nisu kombinirani samo s klasičnim detaljima kao što su delikatne križne ručke ili porculanski umetci nego i sa suvremenim polužnim ručkama.

Klasični industrijski stil i moderna funkcionalnost glavne su odlike kolekcije čije miješalice, tuševe i dodatni pribor slijede tradiciju prvih industrijski proizvedenih oprema i u moderan ambijent unose duh tog vremena.

Komentari