Počele pripreme za 5. izdanje sajma interijera InDizajn: vidimo se na jesen u Areni Zagreb!

Organizatori sajma InDizajn, tim Mirjane Mikulec i RTL, uvelike se pripremaju za njegovo novo, peto po redu, izdanje koje vas očekuje na jesen.

 


Vjerujemo da vam je, kao i nama, nedostajao popularni sajam interijera InDizajn koji je tijekom četiri godine postojanja stekao brojne poklonike. Peto izdanje sajma na rasporedu je ove jeseni, od 23. do 25. rujna, na dobro poznatoj lokaciji, u Areni Zagreb.

Foto: Darko Mihalić

5000 m2 izložbenog prostora sjajna su prilika za brojne domaće i inozemne izlagače da prezentiraju novitete iz svog bogatog asortimana. Posjetitelji tako mogu na jednom mjestu pronaći baš sve za dom – od namještaja za svaku prostoriju do najsitnijih dekorativnih detalja, ali i prikupiti informacije o najnovijim trendovima i inovacijama iz svijeta uređenja interijera.

Foto: Darko Mihalić

Uz bogatu ponudu izlagača i atraktivne popuste pri kupnji, sajam će i ove godine obilovati dodatnim sadržajima kao što su Bazar, mjesto na kojem svoje proizvode predstavljaju domaći kreativci, mali obrtnici i produkt dizajneri, zatim kreativne radionice, dječji kutak, izložba radova mladih hrvatskih umjetnika te stručna predavanja i panel rasprave koje okupljaju stručnu javnost.

Foto: Darko Mihalić

Poseban naglasak vrijedi staviti na bogatu nagradnu igru za sve posjetitelje čiji fond nagrada prelazi vrijednost od 100.000,00 kuna.

Više informacija o sajmu interijera InDizajn, ali i obrazac za prijavu sudjelovanja za zainteresirane izlagače, možete pronaći OVDJE.

Vidimo se ubrzo, od 23. do 25. rujna u Areni Zagreb!

Foto: Darko Mihalić

Komentari