Počele pripreme za obnovu Dječjeg doma Zagreb

Tvrtke Procter&Gamble i Lidl Hrvatska već su započele s pripremama za uređenje četiriju dječjih domova u kojima će se djeci uljepšati svakodnevnica i omogućiti ugodnije odrastanje. Osim uređenja prostora predstavnici tvrtki P&G i Lidl Hrvatska su prilikom posjeta Dječjem domu Antun Gustav Matoš u Zagrebu donirali proizvode za njegu tijela i kose, proizvode za njegu rublja te prehrambene proizvode svojih tvrtki za 47 djece, a Dom je obišla i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Reci DA!-DomAGMatos-2

Već tijekom razgledavanja prostora su uočene brojne prilike za uređenje i uljepšavanje dječje svakodnevice, kao i prijedlozi za uređenje.

Reci DA!-DomAGMatos-4

„Veliko mi je zadovoljstvo što sudjelujem u kampanji „Reci DA“. Emocionalni angažman svih nas puno je veći, čak i veći od zahvata koji su potrebni da se djeci omogući ugodnije odrastanje. Zato ćemo se potruditi i njih uključiti u cijeli postupak te poslušati dječje ideje jer ovaj prostor djeca trebaju smatrati domom. Sada smo na samom početku projekta na kojemu ćemo raditi cijelo ljeto i veselimo se slikama koje će pokazati što smo učinili za djecu“, izjavila je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Reci DA!-DomAGMatos-6

Humanitarna akcija „Reci DA“ u svim trgovinama Lidla traje do kraja lipnja. Kupci se u akciju mogu uključiti kupnjom bilo kojeg proizvoda tvrtke P&G, te na taj način doprinijeti prikupljanju sredstava za uljepšavanje svakodnevice u dječjim domovima u Zagrebu, Osijeku, Puli i Splitu.

 

Komentari