Glumica u dizajnerskim vodama: Drew Barrymore kreirala namještaj i detalje za dječje sobe

Čini se da produkt dizajn za slavnu glumicu Drew Barrymore nije bio tek izlet. Nakon što je prošle godine svijetu predstavila kolekciju namještaja i dodataka za dom, ovih dana osvanuo je plod njezine nove suradnje s Walmartom: linija za dječje sobe Flower Kids

 

 

Drew Barrymore uvijek je pobuđivala simpatije u javnosti i imala širok krug obožavatelja, i to ne očito samo zbog uloga dobrih i simpatičnih djevojaka iz susjedstva koje je utjelovljavala u romantičnim komedijama. Uvijek je težila baš takvom životu, i danas sa svojim kćerima živi daleko od Hollywooda te uvijek naglašava kako najviše voli biti kod kuće sa svoje dvije kćeri i provoditi vrijeme u kuhanju, druženju, čitanju, ali i – dizajniranju. Obožavatelje dizajna i lijepih stvari prošle je godine oduševila svojom linijom pokućstva i dodataka za dom, koje je realizirala s Walmartom Decor Lineom, poznatim američkim lancem trgovina.

Foto: Walmart

 

Drew i Walmart Decor Line opet su obnovili suradnju, a rezultat su namještaj i detalji za dječje sobe. Razigranu, veselu i maštovitu kolekciju Drew je nazvala Flower Kids. Teško je ostati ravnodušan na krevet inspiriran kućicom, police inspirirane voćem i životinjskim svijetom, lampe, budilice, tepihe, posteljine, komode, slike, postere, plišance… koji oduševljavaju oblicima, bojama, uzorcima.

 

Foto: Walmart

“Dugo sam sanjala ovaj dan!”, napisala je poznata glumica na svome profilu na Instagramu. “Kreiranje namještaja i detalja za djecu uvijek je bilo nešto što sam priželjkivala. Taj dan je napokon stigao i presretna sam”, stoji u nastavku poruke na popularnoj društvenoj mreži.

 

 

Komentari