Osigurajte svoje mjesto na popularnim kreativnim radionicama na InDizajn sajmu

Želite imati nove detalje u domu prema kojima ćete imati osoban odnos? Najlakše ćete to postići originalnim komadima koje ćete sami izraditi. Priliku za to možete ostvariti na radionicama InDizajn sajma u rujnu u kojima ćete od poznatih kreativaca naučiti mnoštvo toga

 

 

I ove godine kreativci koji vole stvarati zanimljive detalje doći će na svoje na InDizajn sajmu! Poznati festival za njih i sve one koji žele naučiti nešto novo i zanimljivo pripremio je atraktivne radionice. Naime, u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29. rujna održava se 4. po redu sajam interijera InDizajn – festival modernog doma, a u posebnom prostoru tijekom trajanja sajma bit će organizirane kreativne InDizajn radionice by Bauhaus na kojima ćete uz poznate umjetnike, pejzažne arhitekte, kipare i zaljubljenike u biljni svijet moći naučiti mnoštvo toga u radionicama kokedame, tapiserije, keramike, terarija i osnova uzgoja bilja.

Da biste sudjelovali na radionicama koju vam je ove godine sa svojim suradnicima pripremio InDizajn sajam, ne morate imati prethodnog iskustva niti biti posebno talentirani. Dovoljna je samo dobra volja i želja da se priključite kreativnim timovima i učite od pravih stručnjaka s iskustvom poučavanja, a njihova imena vam zasigurno neće biti nepoznanica. Otkrijte svoju novu strast i potencijale koji su bili skriveni u vama! Bit ćete te obogaćeni novim znanjima i umijećima, dobro se zabaviti u ugodnom društvu, provesti ispunjen vikend i napuniti baterije za jesen!

 

 

Sve o sajmu možete saznati na stranici indizajnsajam.hr, a ulaznice za sudjelovanje na radionicama možete nabaviti putem sustava entrio.hr/event/kreativne-indizajn-radionice–6637

Jedna od radionica, likovna, i to za one najmlađe, koju vode studenti Akademije likovnih umjetnosti, bit će besplatna!

 

Foto: Privatni arhiv

 

KOKEDAMA

Najpoznatija hrvatska “vrtlarica” Kornelija Benyovsky Šoštarić održat će radionice izrade kokedame, tehnike uzgajanja biljaka u zemljanoj kugli prekrivenoj mahovinom.

 

Foto: Privatni arhiv

 

 

OSNOVE KERAMIKE – TEHNIKA PINCHANJA

Već drugu godinu na InDizajnu je i splitska kiparica Tea Radić s radionicom Osnove keramike u kojoj će polaznici naučiti tehniku pinchanja.

 

Foto: Privatni arhiv

 

 

DNEVNA DOZA BILJAKA: TERARIJ I OSNOVE UZGOJA BILJA

Poznati dvojac iz Dnevne doze biljaka, Leon Božić i Tomislav Štrkalj održat će čak dvije radionice gdje ćete moći izraditi terarij ili pak naučiti osnove uzgoja bilja.

 

Foto: Privatni arhiv

 

TAPISERIJA

Ako bilje i keramika nisu vaša područja, možete se okušati u izradi tapiserija uz Ivonu Martinčić i njezin brand Voona.

Foto: Privatni arhiv

 

Komentari