Odabrali smo dobitnike našeg nagradnog natječaja Iznenadi me!

Između nekoliko stotina pristiglih prijava za nagradni natječaj Iznenadi me stručni žiri emisije InDizajn i tvrtke Meblo Trade odabrao je 12 sretnika koji su dobili priliku da neka od prostorija u njihovim domovima doživi pravi proljetni makeover

 

Pripreme za novu sezonu emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec već tradicionalno uključuju i raspisivanje nagradnog natječaja Iznenadi me u kojem gledatelji imaju priliku osvojiti makeover jedne prostorije u svome stanu. Tako je bilo i ovaj puta, kada producentski tim InDizajna priprema priloge za 15. sezonu. Pred stručnim žirijem InDizajna i tvrtke Meblo Trade nije bio jednostavan zadatak jer je trebalo pregledati nekoliko stotina prijava i odabrati 12 sretnika kojima ćemo pomoći da osvježe jednu prostoriju svoga doma.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati i s određenim budžetom, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn, a tim Mirjane Mikulec nastojat će unatoč tim ograničenjima dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike! Svaki ovaj makeover bit će praćen kamerama InDizajna i prikazan u idućoj, 15. sezoni koja kreće na proljeće!

 

 

Evo i liste sretnih dobitnika u 15. sezoni “InDizajna”:

 1. Denis Trgovac
 2. Ksenija Grgurić
 3. Kristina Kufner
 4. Marita Kovačević
 5. Vlatka Kraljević
 6. Lucija Šimunović
 7. Marija Perković
 8. Amalija Telišman
 9. Vera Čondrić
 10. Marija Ugarković
 11. Paula Seidl
 12. Dragica Perković

 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo drugi puta!

Komentari